• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Physical & Theoretical Chemistry
    • Volume 7, Issue 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Physical & Theoretical Chemistry
    • Volume 7, Issue 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Thermal stability of a-Lactalbumin in the presence of various sugars as osmolytes

    (ندگان)پدیدآور
    Saadati, ZohrehAsadi, LidaLarki, Samaneh
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    159.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Paper
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Thermal denaturation of a-Lactalbumin in the absence and presence of various concentrations of sucrose,sorbitol, glucose and galactose as sugar osmolytes were measured by monitoring changes in the absorptions thatcarried out in a Lambd 35 UV-Vis double beam spectrophotometer at pH 6.0. These measurements gave valuesof T., (midpoint of denaturation), AH., (enthalpy change at T.), and ACp (constant-pressure heat capacitychange) under a given solvent condition. Using these values of AH., T., and AC, AGD° (Gibbs energy change),was determined at a given concentration of each sugar. It has been observed that each sugar stabilizes the a-Lactalbumin in terms of T,„ and AGD°. The temperature that corresponds to maximum protein stability, Ts, isincreased in the presence of these osmolytes. The same trend was also observed for TM, the temperaturecorresponding to zero enthalpy change of denaturation
    کلید واژگان
    Protein stability
    Sugar osmolytes
    Thermal denaturation
    a-Lactalbumin

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2010-11-01
    1389-08-10
    ناشر
    Tehran, Islamic Azad University of Iran, Science and Research Branch
    سازمان پدید آورنده
    -
    -
    -

    URI
    http://jptc.srbiau.ac.ir/article_6916.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/203656

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب