• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Physical & Theoretical Chemistry
    • Volume 6, Issue 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Physical & Theoretical Chemistry
    • Volume 6, Issue 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Comparative analysis of chemical and thermal denatured 13-lactoglobu1in A in the presence of sugar osmolytes

    (ندگان)پدیدآور
    Saadati, ZohrehAghaie, MehranBordbar, A. K.
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    201.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Paper
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Chemical denaturation and thermal denaturation of13-lactoglobulin A (f3 — lgA) in the absenceand presence of various concentrations sugar osmolytes and polyols were measured bymonitoring changes in the absorption coefficients at pH 2.0. It has been observed that AGD°(H20), (Gibbs free energy change in absence of denaturant at 25 °C) of f3-1gA in the presenceof 10% (w/v) Trehalose, Sucrose, Sorbitol and Mannitol is increased. We report that thefunctional dependence of AGD°, (Gibbs free energy change at 25 °C) of protein in the absenceand the presence of sugar osmolytes on denaturant concentration is linear. Trehalose is foundto induce remarkable stability of 13-1gA against chemical denaturation. The values of Tm(midpoint of denaturation), AHm (enthalpy change at Tm), and ACp (constant-pressure heatcapacity change) under a given solvent condition were measured. It has been observed thateach sugar stabilizes the protein in terms of Tm and AGD°.
    کلید واژگان
    13-LactoglobulinA
    Sugar osmolytes
    Protein stability

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2009-05-01
    1388-02-11
    ناشر
    Tehran, Islamic Azad University of Iran, Science and Research Branch
    سازمان پدید آورنده
    -
    -
    -

    URI
    http://jptc.srbiau.ac.ir/article_6781.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/203599

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب