بررسی تاثیر مراحل فنولوژیک بر کمیت و کیفیت اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora Clinopodioides L)مطالعه موردی: (دره قاسملو ارومیه)
(ندگان)پدیدآور
مهدوی, سیده خدیجهولیزاده, سینامحمودی, جلالنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیشماره نشریه
4تاریخ نشر
2015-02-201393-12-01
ناشر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانسازمان پدید آورنده
استادیار گروه منابع طبیعی، دانشگاه ازاد اسلامی نوردانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه ازاد اسلامی نور
استادیار گروه منابع طبیعی انشگاه ازاد اسلامی نور




