نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorزینلی*, فرهادfa_IR
dc.contributor.authorاسدی ملک جهان, فرازfa_IR
dc.contributor.authorکاظمی تبریزی, علیfa_IR
dc.contributor.authorشاخص, جلالfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T01:28:58Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T01:28:58Z
dc.date.available1399-07-09T01:28:58Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T01:28:58Z
dc.date.issued2019-02-20en_US
dc.date.issued1397-12-01fa_IR
dc.date.submitted1970-01-01en_US
dc.date.submitted1348-10-11fa_IR
dc.identifier.citationزینلی*, فرهاد, اسدی ملک جهان, فراز, کاظمی تبریزی, علی, شاخص, جلال. (1397). تاثیر متغیرهای پخت سودا بر تولید خمیرکاغذ از ساقه کنف. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده, 9(2301397), 1-14.fa_IR
dc.identifier.issn2008-9856
dc.identifier.urihttp://jrnr.srbiau.ac.ir/article_13989.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/200004
dc.description.abstractمطالعه رفتارهای شیمیایی در فرآیند خمیرسازی تحت شرایط محیطی مختلف به­خصوص در گونه‌های غیرچوبی از اهمیت ویژه‏ای برخوردار است، به‏طوری‏ که شرایط خمیرسازی با استفاده از مدل‏های تهیه شده برای دست‏یابی به خمیرکاغذی با مشخصات دلخواه به ‏راحتی تعیین خواهد گشت. در این مطالعه، خمیرسازی سودا به­عنوان یکی از متداول‏ترین فرآیندهای پخت منابع غیرچوبی برای تهیه خمیرکاغذ از کل ساقه کنف مورد بررسی قرار گرفت. شرایط متغیر پخت شامل دمای پخت 160 و 165 درجه سانتی­گراد، قلیاییت فعال 18، 23 و 28 درصد و زمان پخت 90، 105، 120، 135، 150، 165 و 180 دقیقه بود. نتایج نشان داد که محدوده بازده خمیرکاغذهای تولیدی 47 تا 69 درصد و محدوده عدد کاپای آنها 29 تا 67 بودند. آنالیز آماری نتایج نشان داد که اثرات مستقل زمان پخت، مقدار قلیا و دمای پخت بر بازده و عدد کاپای خمیرکاغذ معنی‌دار بوده، درحالی­که اثر متقابل آنها روی عدد کاپا و بازده خمیرکاغذ معنی‌دار نبوده است. بر اساس نتایج به­دست آمده، سریع­ترین و کندترین روند تغییرات عدد کاپا و بازده خمیرکاغذ به­ترتیب مربوط به پخت­های 23 درصد قلیایت در دمای 160 درجه سانتی­­گراد و 18 درصد قلیایت در دمای 165 درجه سانتی­گراد بودند.fa_IR
dc.format.extent309
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقاتfa_IR
dc.relation.ispartofتحقیقات منابع طبیعی تجدید شوندهfa_IR
dc.subjectبازده خمیرکاغذfa_IR
dc.subjectخمیرسازی سوداfa_IR
dc.subjectساقه کنفfa_IR
dc.subjectعدد کاپاfa_IR
dc.titleتاثیر متغیرهای پخت سودا بر تولید خمیرکاغذ از ساقه کنفfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش‌آموخته دکتری رشته صنایع چوب و کاغذ، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری رشته صنایع چوب و کاغذ، گروه صنایع چوب و کاغذ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری رشته صنایع چوب و کاغذ، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری رشته صنایع چوب و کاغذ، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران.fa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue2301397
dc.citation.spage1
dc.citation.epage14


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد