اثرات سه جیره غذایی مختلف بر برخی شاخصهای رشد و بقاء لارو سفید ماهی اروپایی (Coregonus lavaretus)
(ندگان)پدیدآور
شمساییمهرجان, مهدیحسینیشکرابی, سیدپژماننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این آزمایش با هدف مطالعه اثرات سه جیره غذایی مختلف بر برخی شاخصهای رشد و بقا لارو سفید ماهی اروپایی تا مرحله انگشت قدی انجام شد. تعداد 150 عدد بچه ماهی تازه تخم گشایی شده (طول اولیه 01/0±4 میلیمتر) به مدت 90 روز با جیرههای غذایی شامل روتیفر (Brachionus plicatilis)، غذای تجاری و مخلوط نسبتهای مساوی این دو در 9 قفس شناور در ایستگاه تحقیقاتی خجیر پرورش یافتند. نتایج ماه اول پرورش نشان داد که تیمارهای غذایی مختلف باعث بروز اختلافات معنیداری بین میانگین تمامی صفات مورد مطالعه در لارو ماهیان گردید (p
کلید واژگان
روتیفررشد
سفید ماهی
غذای تجاری
Coregonus lavaretus
شماره نشریه
3251395تاریخ نشر
2016-10-221395-08-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقاتسازمان پدید آورنده
دانشیار گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران.استادیار گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران.




