• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده
    • دوره 7, 3 (پیاپی 25 پاییز 1395)
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده
    • دوره 7, 3 (پیاپی 25 پاییز 1395)
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثرات سه جیره‌ غذایی مختلف بر برخی شاخص‌های رشد و بقاء لارو سفید ماهی اروپایی (Coregonus lavaretus)

    (ندگان)پدیدآور
    شمسایی‌مهرجان, مهدیحسینی‌شکرابی, سیدپژمان
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    333.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این آزمایش با هدف مطالعه اثرات سه جیره غذایی مختلف بر برخی شاخص‌های رشد و بقا لارو سفید ماهی اروپایی تا مرحله انگشت قدی انجام شد. تعداد 150 عدد بچه ماهی تازه تخم گشایی شده (طول اولیه 01/0±4 میلی‌متر) به مدت 90 روز با جیره‌های غذایی شامل روتیفر (Brachionus plicatilis)، غذای تجاری و مخلوط نسبت‌های مساوی این دو در 9 قفس‌ شناور در ایستگاه تحقیقاتی خجیر پرورش یافتند. نتایج ماه اول پرورش نشان داد که تیمارهای غذایی مختلف باعث بروز اختلافات معنی­داری بین میانگین تمامی صفات مورد مطالعه در لارو ماهیان گردید (p
    کلید واژگان
    روتیفر
    رشد
    سفید ماهی
    غذای تجاری
    Coregonus lavaretus

    شماره نشریه
    3251395
    تاریخ نشر
    2016-10-22
    1395-08-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
    سازمان پدید آورنده
    دانشیار گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران.
    استادیار گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران.

    شاپا
    2008-9856
    URI
    http://jrnr.srbiau.ac.ir/article_12370.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/199976

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب