• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • چغندرقند
    • دوره 2, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • چغندرقند
    • دوره 2, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی پنج واریته چغندرعلوفه ای و مقایسه ارزش غذایی آن با یونجه و ذرت

    (ندگان)پدیدآور
    رنجی, ذبیح اله
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    علمی و فنی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    کلید واژگان
    چغندر علوفه ای
    یونجه
    ذرت

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    1982-09-23
    1361-07-01
    ناشر
    موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قند
    Sugar Beet Seed Institute
    سازمان پدید آورنده
    عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند

    شاپا
    1735-0670
    2588-6010
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/jsb.1983.117651
    https://jsb.areeo.ac.ir/article_117651.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/197196

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب