دوره 27, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی نقش تعاونیهای تولیدی کشاورزی در ارتقای دانش فنی کشاورزان (مطالعة موردی چغندرکاران استان فارس)
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2012-02-20)افزایش آگاهی فنی و تخصصی اعضاء تعاونیهای تولیدی کشاورزی از نقاط قوت آنها برای کارکرد موفقیتآمیز در راستای اهداف کلان توسعه، به حساب میآیند. عدم ارتقای سطح دانش فنی اعضاء به عنوان یکی از مهمترین موانع برای گسترش و ...
-
بهینهسازی استخراج سلولز از خمیر چغندرقند
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2012-02-20)سلولز یکی از مواد اولیه مورد نیاز صنایع میباشد که بهطور وسیع در تهیه رنگها، کاغذ، نساجی، کشاورزی، محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد. تفاله و مازاد خمیر چغندرقند در مرحله عیارسنجی یکی از منابع سلولز بهشمار میآید. ...
-
ارزیابی مدل ET-HS در تعیین نیاز آبی محصول چغندرقند و کارایی مصرف آب در شرایط نیمهخشک اصفهان
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2012-02-20)روش هارگریوز- سامانی از جمله روشهای محاسبه تبخیر و تعرق گیاه بوده که به حداقل دادههای هواشناسی نیازمند است. به منظور ارزیابی مدل ET-HS در تعیین نیاز آبی محصول چغندرقند در منطقه اصفهان، تحقیقی در سال 1384 در مزرعه ...
-
ارزیابی تناسب اراضی و پتانسیل تولید تابشی- حرارتی چغندرقند به روش فائو در اراضی دانشکده کشاورزی لرستان و مقایسه آن با دشت سیلاخور
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2012-02-20)این تحقیق در اراضی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان بین طول شرقی و عرض شمالی انجام گرفت. براساس اطلاعات نزدیکترین ایستگاه هواشناسی سینوپتیک، منطقه مورد مطالعه، جزء اقلیم نیمه خشک میباشد. میانگین حداکثر درجه حرارت روزانه ...
-
تعیین آثار رفاهی سیاست بهبود تکنولوژی تولید چغندرقند
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2012-02-20)چغندرقند یکی از محصولات صنعتی بخش کشاورزی است که نقش مهمی در تأمین شکر موردنیاز داخل دارد. با توجه به بالا بودن سهم شکر وارداتی از شکر مصرفی، یکی از راهکارهای تأمین قند و شکر موردنیاز کشور، استفاده از سیاستهای حمایتی ...
-
بررسی جوانه زنی و سبز شدن بذر ارقام منوژرم چغندرقند تحت شرایط تنش رطوبتی
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2012-02-20)به منظور شناخت بیشتر از جوانهزنی و سبزشدن ارقام منوژرم چغندرقند در شرایط تنش رطوبت این تحقیق بهصورت سه آزمایش اجرا گردید. در آزمایش اول کیفیت جوانهزنی بذر سه رقم منوژرم (رایزوفورت تولید داخل، رسول و زرقان) در پنج سطح ...
-
تعیین نیاز آبی و تأثیر تغییرات آن بر برخی صفات کمی و کیفی محصول چغندرقند
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2012-02-20)بهمنظور تعیین نیاز آبی گیاه چغندرقند و تأثیر تغییرات آب مصرفی بر برخی مؤلفههای تولید، آزمایشی بهمدت چهار سال (1373 الی 1376) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اکباتان همدان اجرا گردید. بدین منظور، نیاز آبی بهینه، عملکرد ریشه ...
-
بررسی روندرشد چغندرقند در همدان
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2012-02-20)پژوهش حاضر بهمنظور بررسی روند رشد گیاه چغندرقند در شرایط اقلیمی همدان و شناخت عوامل مؤثر بر کمیت و کیفیت محصول و همچنین شاخصهای فیزیولوژیک اجراء گردید. دو آزمایش تاریخ کاشت در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار ...



