دوره 33, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • اثر عوامل محیطی و پایه های مادری بر برخی صفات بذر چغندرقند 

    میرزایی, محمدرضا؛ اصغری, جعفر؛ طالقانی, داریوش؛ صادق زادهحمایتی, سعید (موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2017-05-22)
    درصد بذر استاندارد و قوه نامیه مکانیکی (درصد مغزدار بودن) در چغندرقنداز صفات مهم در تولید بذر می باشند.در این تحقیق، اثر عوامل ...

  • تعیین تابع تولید محصول- آب مصرفی چغندرقند در قزوین 

    ابراهیمی پاک, نیازعلی؛ تافته, آرش (موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2017-05-22)
    این پژوهش با هدف تعیین "تابع تولید محصول- آب مصرفی" چغندرقند و ارزیابی توابع تولید تجربی در شهرستان قزوین انجام شد. پژوهش حاضر با چهار تیمار آبی شامل  E4, E3, E2, E1به ترتیب 60 ...

  • بررسی تغییرات ژنتیکی برای تحمل به خشکی در فامیل‌های ناتنی چغندرقند 

    فتوحی, کیوان؛ مجیدی هروان, اسلام؛ رجبی, اباذر؛ عزیزی نژاد, رضا (موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2017-05-22)
    به منظور ارزیابی تغییرات ژنتیکی صفات مرتبط با تحمل به خشکی، تعداد 37 فامیل­ناتنیدر دو شرایط نرمال و تنش خشکی در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ...

  • واکنش هیبریدهای چغندرقند در مزارع آلوده به بیماری ریزومانیا 

    محمدیان, رحیم؛ قائمی, علیرضا؛ اشرف منصوری, غلامرضا؛ فتوحی, کیوان؛ جزائری نوش آبادی, محمدرضا (موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2017-05-22)
    ریزومانیا مهم‌ترین بیماری چغندرقند (Beta vulgaris L.)است که می‌تواند موجب کاهش شدید عملکرد و کیفیت آن ...