دوره 33, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر عوامل محیطی و پایه های مادری بر برخی صفات بذر چغندرقند
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2017-05-22)درصد بذر استاندارد و قوه نامیه مکانیکی (درصد مغزدار بودن) در چغندرقنداز صفات مهم در تولید بذر می باشند.در این تحقیق، اثر عوامل ...
-
تعیین تابع تولید محصول- آب مصرفی چغندرقند در قزوین
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2017-05-22)این پژوهش با هدف تعیین "تابع تولید محصول- آب مصرفی" چغندرقند و ارزیابی توابع تولید تجربی در شهرستان قزوین انجام شد. پژوهش حاضر با چهار تیمار آبی شامل E4, E3, E2, E1به ترتیب 60 ...
-
بررسی تغییرات ژنتیکی برای تحمل به خشکی در فامیلهای ناتنی چغندرقند
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2017-05-22)به منظور ارزیابی تغییرات ژنتیکی صفات مرتبط با تحمل به خشکی، تعداد 37 فامیلناتنیدر دو شرایط نرمال و تنش خشکی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال ...
-
واکنش هیبریدهای چغندرقند در مزارع آلوده به بیماری ریزومانیا
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2017-05-22)ریزومانیا مهمترین بیماری چغندرقند (Beta vulgaris L.)است که میتواند موجب کاهش شدید عملکرد و کیفیت آن ...



