مرور دوره 31, شماره 1 بر اساس عنوان

  • افزایش کارایی فرایند ساکاریفیکاسیون تفاله چغندرقند با استفاده از موتانت برتر قارچ Trichoderma reesei برای تولید بیواتانل 

    شهبازی, سمیرا؛ عسکری, حامد؛ ابراهیمی, محمد علی؛ کریمی, مهسا؛ صفایی, ماندانا (موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2015-05-22)
    تفاله چغندرقند یکی از ضایعات جانبی صنایع تولید قند می‎باشد که به علت دارا بودن درصد بالایی از مواد لیگنوسلولزی می‎تواند یکی از گزینه‎های قابل توجه جهت تولید آنزیم سلولاز، ساکاریفیکاسیون آنزیمی و تولید الکل از آن باشد. قارچ ...

  • بررسی تغییرات اقتصادی الگوی کشت ناشی از تغییرات سطح زیرکشت چغندرقند (مطالعه موردی: دشت قزوین) 

    پرهیزکاری, ابوذر؛ مظفری, محمد مهدی؛ حسینی خدادادی, مهدی؛ پرهیزکاری, رویا (موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2015-05-22)
    چغندرقند یکی از محصولات در تناوب زراعی دشت قزوین می­باشد که پس از گندم، جو و ذرت بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است. طی سال­های اخیر، محدودیت منابع آب سبب کاهش سطح زیرکشت چغندرقند در این دشت شده است. به همین ...

  • بررسی راندمان مصرف انرژی و تحلیل اقتصادی مزارع تولید چغندرقند در شهرستان میاندوآب، استان آذربایجان‌غربی 

    غلامی قجلو, جعفر؛ قنبریان, داود؛ ملکی, علی؛ ترکی هرچگانی, مهدی (موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2015-05-22)
    در این مطالعه، تولید چغندرقند در شهرستان میاندوآب استان آذربایجان­غربی از دیدگاه راندمان مصرف انرژی و اقتصادی در سال زراعی 91-1390 مورد مطالعه قرار گرفت. مزارع منطقه از نظر مساحت در سه گروه: با مساحت کمتر از یک هکتار، با ...

  • تحلیل عاملی چالش‎های فراروی چغندرکاران شهرستان هرسین 

    فتاحی, صابر؛ بیناییان, اکرم؛ رضوانفر, احمد (موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2015-05-22)
    با توجه به روند فزاینده جمعیت جهان و عدم رشد متناسب تولید مواد غذایی، ضرورت دارد در جهان به ویژه در کشورهای در حال توسعه در نظام تولید سنتی و معیشتی خود تحولات بنیادی و اساسی ایجاد کنند و با رفع‌مشکلات و به‎کارگیری روش‎های ...

  • واکنش چغندرقند از نظر عیار و صفات مورفولوژیک به تغذیه تحت آبیاری با پساب 

    احمدپور دهکردی, الهه؛ تدین, محمود رضا (موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2015-05-22)
    به­منظور بررسی واکنش گیاه چغندرقند از نظر عیارقند و صفات مورفولوژیک به مدیریت تغذیه تحت آبیاری با پساب، آزمایشی به­صورت کرت­های یکبار خرد شده در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 1392 در مزرعه تحقیقاتی ...

  • گزارش کوتاه: بررسی اقتصادی تولید بیواتانول از چغندرقند کشت پاییزه 

    بابائی, بابک؛ نوروزی, پیمان (موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2015-05-22)
    ضرورت استفاده از اتانول به جای سوخت‎های فسیلی، یا اختلاط آن در کاهش آلودگی زیست محیطی موجب شده تا تولید بیواتانول از 50 میلیون مترمکعب در سال 2007 به 85 میلیون مترمکعب در سال 2012 افزایش یابد. این مطالعه با هدف مقایسه قیمت ...