دوره 30, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی تاثیر عناصر ریزمغذی بر برخی خصوصیات ریختشناختی مرتبط با کمیت و کیفیت بذر چغندرقند رقم شیرین
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2014-03-21)این تحقیق در دو سال زراعی 84-1383 جهت تعیین اثرات عناصر ریزمغذی بر برخی خصوصیات ریختشناختی مرتبط با کمیت و کیفیت بذر چغندرقند رقم شیرین در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی اردبیل انجامشد. بر اساس نتایج تجزیه شیمیایی خاک ...
-
تأثیر میزان رطوبت بر برخی خواص فیزیکی بذر چغندرقند
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2014-03-21)در این تحقیق برخی خواص فیزیکی بذر دو رقم چغندرقند به نامهای "شیرین" و گدوک (436) به عنوان تابعی از محتوای رطوبت بذر مورد بررسی قرار گرفت. این خواص عبارت از: طول، عرض، ضخامت، میانگینهای حسابی و هندسی ابعاد، ضریب کرویت، ...
-
تعیین تبخیر-تعرق و ضریب گیاهی (kc) چغندرقند با استفاده ازلایسیمتر و مقایسه آن با روشهای تجربی در شهرکرد
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2014-03-21)این آزمایش با هدف تعیین تبخیر-تعرق گیاه چغندرقند و برآورد ضریب گیاهی (kc) آن برای دوره رشد با استفاده از لایسیمتر زهکشدار به روش بیلان آبی و روشهای تجربی به مدت سه سال در شهرکرد اجراء شد. پس از کاشت بذر چغندرقند در داخل ...
-
تعیین تنوع ژنتیکی و بیماریزایی جدایههای Fusarium oxysporum از چغندرقند در ایران
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2014-03-21)تنوع ژنتیکی و بیماریزایی 13 جدایه قارچ Fusarium oxysporumکه طی سالهای 1387-1378 از مزارع چغندرقند شش استان کشور ایران جمعآوری شده بود، مورد بررسی قرار گرفت. تنوع بیماریزایی آنها با استفاده از روش غوطه ور سازی ...
-
اثر تنش شوری بر اجزای فتوسنتزی چغندرقند در شرایط گلخانه و مزرعه
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2014-03-21)اندازهگیری میزان کلروفیل و فلورسانس کلروفیل دارای پتانسیل لازم برای آنالیز کارایی فتوسنتز گیاهان در برابر تنشهای محیطی به ویژه تنش شوری بوده و کاربرد آسان آن، مطالعه وضعیت تنشها را تسهیل مینماید. به منظور بررسی واکنش ...



