دوره 34, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تغییرات فیتوشیمایی گیاه چغندر (Beta vulgaris L)در پاسخ به پرتو ماوراءبنفش B
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2019-01-21)موجودات زنده واجد سازوکارهایی برای رویارویی با اثرات مضر پرتو فرابنفش خورشید میباشند. در این آزمایش، آثار سه دوز پرتو فرابنفشB بر روی برخی ویژگیهای فیزیولوژیک رقم BR1 گیاه چغندرقند (Beta vulgaris L) درقالب طرح ...
-
بررسی باقی مانده حشرهکشهای کلروپیریفوس و سایپرمترین در ریشه و تفاله چغندرقند در مناطق مختلف استان آذربایجان غربی
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2019-01-21)چغندرقند (Beta vulgaris L. sub sp. vulgaris) یک گیاه صنعتی است که از ریشه آن شکر استخراج میشود و به صورت مستقیم و غیر مستقیم نیز مورد مصرف انسان و دام قرار میگیرد. این مطالعه ...
-
بررسی میزان انطباق شرایط اقلیمی استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی برای کشت پاییزه چغندرقند با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2019-01-21)هدف اصلی این مطالعه، تعیین نواحی مستعد کشت پاییزه چغندرقند در استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی با توجه به برخی از متغیرهای مؤثر در آن میباشد. بدین منظور دادههای هواشناسی از اداره کل هواشناسی استانها برای ایستگاههای ...
-
پیش بینی عملکرد چغندرقند به کمک پردازش تصویر به صورت برخط
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قندSugar Beet Seed Institute, 2019-01-21)پیش بینی عملکرد محصولات زراعی به منظور تخمین تولید و تعیین میزان نهادههای کشاورزی مورد نیاز از اهمیت بسیار زیادی در کشاورزی دقیق برخوردار است.. در پژوهش حاضر روشی سریع، دقیق و ارزان برای تخمین عملکرد محصول چغندرقند در دو ...



