دوره 8, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تعیین نیاز آبی و ضریب گیاهی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مزرعه به روش لایسیمتری در اقلیم خشک-کویری بیرجند
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)زعفران گیاهی متعلق به خانواده زنبقیان، علفی، چندساله و نیمهگرمسیری است که کشت آن در استان خراسان جنوبی از اهمیت بالایی برخوردار است. با توجه به اهمیت مقدار آب آبیاری در عملکرد زعفران، این تحقیق بهمنظور تعیین نیاز آبی ...
-
اثر محلولپاشی با کود های عصاره جلبک دریایی ،اوره و ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران ( ( Crocus sativus L.
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)مدیریت تغذیه از مهمترین عوامل در تعیین عملکرد و کیفیت زعفران (Crocus sativus L.) به شمار میرود. به منظور بررسی اثر محلولپاشی بر عملکرد زعفران، آزمایشی طی سال زراعی 96-1395 به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل ...
-
شناسایی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در گیاه (Crocus pallasii subsp. haussknechtii (Boiss. & Reut. ex Maw) B.Mathew ( و بررسی خواص ضد باکتریایی آن
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)این پژوهش به منظور بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و فعالیت ضد میکروبی عصارههای متانولی، اتیل استات و ان-هگزان قسمت بُنه و برگ گیاه زعفران جوقاسم (Crocus pallasii subsp. Haussknechtii (Boiss. & Reut. ex Maw) ...
-
مدل سازی خشک کردن زعفران با آون گذاری به روش شبکه عصبی مصنوعی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)زعفران ارزشمندترین ادویه شناخته در دنیا است. کروسین، پیکروکروسین و سافرانال به ترتیب به عنوان شاخص رنگ، طعم و آرومای زعفران شناخته می شوند. خشک کردن از مهمترین مراحل موثر بر کیفیت نهایی زعفران از لحاظ میزان کروسین، پیکروکروسین ...
-
اثر بنزیلآمینوپورین، کودهای زیستی حل کننده فسفات و وزن بنه مادری بر شاخصهای کمی گل و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در منطقه یاسوج
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)زعفران یکی از مهمترین محصولات کشاورزی و دارویی ایران است. این پژوهش به منظور بررسی تأثیر تیمار هورمون بنزیل آمینوپورین، کاربرد کودهای زیستی (فسفات بارور2 و مایکوریزا) و وزن بنه مادری بر شاخصهای کمی بنههای دختری زعفران ...
-
بررسی راهبردی پتانسیل های اگروتوریسم زعفران تربت حیدریه
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)گردشگری کشاورزی میتواند نقش مهمی در اقتصاد یک منطقه و شناساندن محصولات کشاورزی آن ایفا نماید. در این مطالعه سعی شده است ضمن شناخت پتانسیلها و محدودیتهای توسعه گردشگری کشاورزی منطقه تربت حیدریه، راهبردها و راهکارهایی ...
-
اثر سن مزرعه، اقلیم، وزن بنه مادری و توده بر عملکرد گل و بنه و خصوصیات کیفی زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)هدف از انجام این تحقیق مطالعه اثر سن مزرعه و اقلیم روی فراوانی وزنی بنه در مناطق زعفران خیز استان خراسان (شامل بشرویه و تربت حیدریه) و اثر وزن بنه مادری و توده روی عملکرد گل، صفات رویشی و خصوصیات کیفی زعفران بود. مطالعه ...
-
اثرات کاربرد اسید هیومیک به صورت خاکی و محلول پاشی بر خواص کمی و کیفی زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)این مطالعه بهصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 95-1394 در منطقه بیلهوار استان کرمانشاه انجام شد. ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫـﺎی مورد بررسی ﺷﺎﻣﻞ چهار سطح اسیدهیومیک سافرون (0، 1، 2 و 3 ...
-
مقایسه شاخصهای انرژی، محیط زیستی و اقتصادی در نظامهای تولید گندم آبی و زعفران در استان خراسان رضوی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)این مطالعه با هدف ارزیابی جامع بیلان انرژی، پیامدهای محیط زیستی و آنالیز اقتصادی بومنظامهای گندم آبی (بعنوان سیستم پرنهاده و رایج) و زعفران (بعنوان سیستم کمنهاده و سنتی) در استان خراسان رضوی در سال 1397 انجام شد. نهادههای ...
-
تأثیر سطوح ورمیکمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2020-08-22)مدیریت تغذیه از مهمترین عوامل در تعیین کمیت و کیفیت زعفران به شمار میرود، که در این میان، کودهای آلی نقش مهمی در تولید با کیفیت و ارگانیک زعفران ایفا میکنند. این آزمایش به منظور ارزیابی تاثیر مقادیر مختلف ورمی کمپوست کود ...



