مرور دوره 1, شماره 1 بر اساس موضوع "فسفر"

  • اثر فسفر و نیتروژن بر رشد رویشی و تولید بنه های دختری در زعفران 

    چاجی, نسرین؛ خراسانی, رضا؛ آستارایی, علیرضا؛ لکزیان, امیر (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2013-06-22)
    زعفران (Crocus sativus) یکی از با ارزش ترین گیاهان ادویه ای و دارویی در دنیا و به ویژه در ایران است، اما علی رغم اهمیت این گیاه استراتژیک، تحقیقات زیادی در رابطه با نقش عناصر غذایی در این گیاه انجام نشده است. لذا این تحقیق ...