• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Food and Bioprocess Engineering
    • Volume 3, Issue 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Food and Bioprocess Engineering
    • Volume 3, Issue 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Advantages of thermal stability of virgin olive oil over canola and frying oil

    (ندگان)پدیدآور
    Keshavarz Moghadam, SaeedMoslehishad, Maryam
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    858.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Original research
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    The aim of this study is to evaluate the effects of thermal processing of virgin olive oil, canola and frying oil on chemical oxidative indices (peroxide, p-anisidin value and oxidative stability), acid value and fatty acid compositions. The oil samples were exposed to heat treatment at 180 °C and qualitative parameters were determined at 0, 60, and 90 min after thermal processing. The results indicated that the parameters of acidity, p-anisidin value increased over time (p p
    کلید واژگان
    Thermal processing
    Virgin Olive Oil
    Canola
    Frying Oil

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2020-06-01
    1399-03-12
    ناشر
    University of Tehran
    سازمان پدید آورنده
    Nutrition and Food Sciences Research Center, Tehran Medical Sciences, Islamic Azad University, Tehran, Iran
    Department of Food Science & Technology, Safadasht Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran

    شاپا
    2676-3494
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jfabe.2020.75878
    https://jfabe.ut.ac.ir/article_75878.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/18984

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب