• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی
    • دوره 10, ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی
    • دوره 10, ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مروری بر اثر فلاشینگ بر شاخص های تولید مثلی در میش

    (ندگان)پدیدآور
    فتح آبادی, مهسا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    295.3کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    چکیده: دامداران همواره به دنبال یک راه ساده و کم خرج برای بالابردن سود خود میباشند ، از آنجاییکه اصلی ترین درآمد پرورش دهندگان گوسفند از فروش بره میباشد فلاشینگ یکی از این راه هاست که با تنظیم تغذیه گوسفندان ، بازده تولید مثلی را افزایش میدهد. در این پژوهش تعداد 72 مقاله از بین مقالات فارسی و انگلیسی مطالعه شد و نتیجه آن به شرح زیر میباشد : انرژی زا ها ، مواد پروتئینی ، ویتامین ها ، مینرال ها ، اسید های چرب غیر اشباع ( امگا 3 و 6 ، چربی سویا )، روغن ماهی ، مواد دانه ای مانند جو ، گندم ، باقلا مصری ، سیلو و... از موادی هستند که در پژوهش های متعدد از آنها به عنوان مواد مفید برای فلاشینگ یاد شده است . همچنین استفاده از چربی پالم هیدروژنه میزان زنده ماندن بره ها را کاهش میدهد. به عقیده برخی از محققین افزایش انرژی از طریق افزایش گلوکز یا استات خون به دنبال مصرف کربوهیدرات موجب افزایش تخمک گذاری میشود . گروهی دیگر معتقدند پروتئین نقش اساسی را به عهده دارد ، اما گروه سوم به علت تراکم بالای انرژی استفاده از مکمل چربی بجای کربوهیدرات یا پروتئین را توصیه میکنند . باید درنظر داشت که استفاده طولانی از جیره غذایی مکمل علی رغم افزایش بره زایی از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست و مدت زمان توصیه شده یک الی دو هفته قبل از جفت گیری است . بنابر برخی یافته های علمی فلاشینگ باعث افزایش چندقلو زایی و تزاید گله میگردد ولی تاثیری بر فحلی و باروری ندارد .
    کلید واژگان
    فلاشینگ
    میش
    تولید مثل
    دو قلو زایی
    تغذیه

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2018-08-23
    1397-06-01
    ناشر
    دانشگاه سمنان
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکتری دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،البرز، ایران

    شاپا
    2345-2889
    URI
    https://dx.doi.org/10.22075/jvlr.2018.3709
    https://jvlr.semnan.ac.ir/article_3709.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182634

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب