نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعمادی چاشمی, سید حسام الدینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T00:39:41Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T00:39:41Z
dc.date.available1399-07-09T00:39:41Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T00:39:41Z
dc.date.issued2018-08-23en_US
dc.date.issued1397-06-01fa_IR
dc.date.submitted2018-08-23en_US
dc.date.submitted1397-06-01fa_IR
dc.identifier.citationعمادی چاشمی, سید حسام الدین. (1397). بررسی اثر تزریق داخل تخم مرغی کربوهیدراتها بر عملکرد جوجههای گوشتی: مطالعه مروری. تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی, 10(2), 215-215. doi: 10.22075/jvlr.2018.3600fa_IR
dc.identifier.issn2345-2889
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22075/jvlr.2018.3600
dc.identifier.urihttps://jvlr.semnan.ac.ir/article_3600.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182603
dc.description.abstractمقدمه: رسیدن به رشد بیشتر در زمان کمتر، همواره یکی از مسائل مطرح در پرورش طیور بوده است. گفته شده است که افزایش کربوهیدرات در تخم مرغ، میتواند انرژی مضاعفی را برای جنین به ارمغان آورده و استفاده از اسیدهای آمینه به منظور گلوکونئوژنز را کاهش دهد؛ در نتیجه به سنتز پروتئین در ماهیچه جنین و متعاقباً به رشد بهتر آن در دوران پرورش کمک نماید. از سوی دیگر، غلظت داخل تخم مرغی کربوهیدراتها کمتر از 1% کل مواد مغذی بوده و فقط 3/0% آن گلوکز آزاد است. بنابراین تزریق داخل تخم مرغی کربوهیدراتها، میتواند نقش مهمی در عملکرد جوجهها داشته باشد. روشکار: در این مطالعه به بررسی 15 مقاله در زمینهی مذکور پرداخته شد. بحث و نتیجهگیری: کربوهیدرات اصلی مورد مطالعه در 83% مطالعات، گلوکز بوده و بهترین نتایج با تلقیح mg75 گلوکز حاصل شده است. اثرات مالتوز، ساکارز، دکستروز و فروکتوز نیز مورد مطالعه قرار گرفتهاند. در 50% مطالعات، کربوهیدرات مورد مطالعه در سن 5/18–7 روزگی و در مایع آمنیوتیک تزریق شده بود. تزریق کربوهیدراتها به تخم مرغ، موجب بهبود رشد ویلیها شده و قابلیت جذب مواد را در رودهی جوجه افزایش میدهد؛ اگرچه که این امر در برخی موارد صادق نبوده است. اگرچه تلقیح کربوهیدرات به تخم مرغ سبب افزایش وزن جوجه در هنگام تفریخ شد، اما میزان تفریخ را کاهش داد. به نظر میرسد که علت اصلی کاهش تفریخ، نقص در تکنیک استفاده شده باشد. تلقیح گلوکز باعث افزایش وزن نهایی جوجه و بهبود ضریب تبدیل شد، اما چنین اثری در رابطه با مالتوز مشاهده نگردید. اثر مطلوب مالتوز در افزایش وزن جوجه در هنگام تفریخ، بیش از گلوکز بود اما همچنان، گلوکز بهترین گزینه برای بهبود عملکرد جوجه پس از تفریخ میباشد. پیشنهاد میشود مطالعات بیشتری به منظور تعیین تکنیکهای مناسب، دوز و محل تزریق مواد مغذی به تخم مرغ انجام شود.<br /><br />fa_IR
dc.format.extent341
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه سمنانfa_IR
dc.relation.ispartofتحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Veterinary Laboratory Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22075/jvlr.2018.3600
dc.subjectکربوهیدراتfa_IR
dc.subjectتخم مرغfa_IR
dc.subjectجوجه گوشتیfa_IR
dc.titleبررسی اثر تزریق داخل تخم مرغی کربوهیدراتها بر عملکرد جوجههای گوشتی: مطالعه مروریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه سمنان.fa_IR
dc.citation.volume10
dc.citation.issue2
dc.citation.spage215
dc.citation.epage215


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد