• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی
    • دوره 10, ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی
    • دوره 10, ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مروری بر جایگزینی نگهدارندههای طبیعی با نیترات و نیتریت در سوسیس و کالباس

    (ندگان)پدیدآور
    سیده زهرا مهرینژاد1*، فاطمه خاقانی1، عباسعلی ساری2
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    208.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    چکیده : فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس به علت آسانی پخت، قیمت مناسب و تنوع زیاد، بخش زیادی از سبد غذایی مردم را تشکیل میدهند. همچنین امروزه بحث نگهدارنده های شیمیایی مثل: نیترات و نیتریت، به سبب سنتز ترکیبات N-نیتروزامین وسرطانزایی محققین را به استفاده از انواع نگهدارنده های طبیعی با هدف افزایش ماندگاری و جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها در محصولات راغب میکند. به طور کلی مطالعات نشان میدهند که استفاده از ترکیبات طبیعی در فرمولاسیون، میتواند تا حد زیادی باعث کاهش درصد نیترات و نیتریت در فرآورده های گوشتی شود. اما مسئله ی مهم این است که هنوز هم شناسایی ترکیبی که به طور کامل باعث بی نیازی ما به نیتریت و نیترات شده و عملکرد برابر آنها در نگهداری، عمر انبارمانی، طعم و رنگ داشته باشد و سلامت جامعه رابه خطر نیندازد، امری چالش برانگیز محسوب می شود. این مقاله به مرور و بررسی ترکیبات طبیعی استفاده شده در سوسیس و کالباس با هدف کاهش اکسیداسیون لیپیدها و جلوگیری از رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها میپردازد.
    کلید واژگان
    سوسیس
    کالباس
    نگهدارنده طبیعی
    نیتریت

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2018-08-23
    1397-06-01
    ناشر
    دانشگاه سمنان
    سازمان پدید آورنده
    1. دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشکده پیرادامپزشکی، دانشگاه بوعلی سینا 2. استادیار، گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشکده پیرادامپزشکی، دانشگاه بوعلی سینا

    شاپا
    2345-2889
    URI
    https://dx.doi.org/10.22075/jvlr.2018.3265
    https://jvlr.semnan.ac.ir/article_3265.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182481

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب