نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرسولی, اسماعیلfa_IR
dc.contributor.authorرشیداوی, جلیلfa_IR
dc.contributor.authorرمضانی, امیدfa_IR
dc.contributor.authorسرائیان, احمدرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T00:37:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T00:37:04Z
dc.date.available1399-07-09T00:37:04Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T00:37:04Z
dc.date.issued2016-02-20en_US
dc.date.issued1394-12-01fa_IR
dc.date.submitted2014-12-03en_US
dc.date.submitted1393-09-12fa_IR
dc.identifier.citationرسولی, اسماعیل, رشیداوی, جلیل, رمضانی, امید, سرائیان, احمدرضا. (1394). اثر حذف مغز بر ویژگیهای خمیرسازی و کاغذ حاصل از باگاس. پژوهش‌های علوم و فناوری چوب و جنگل, 22(4), 167-186.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2077
dc.identifier.issn2322-2786
dc.identifier.urihttp://jwfst.gau.ac.ir/article_2817.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/181618
dc.description.abstractاین تحقیق به منظور بررسی اثر میزان مغز‌زدائی بر شرایط خمیرسازی و ویژگیهای خمیر و کاغذ سودای باگاس در کارخانه کاغذ پارس صورت پذیرفت. از اینرو‌ باگاس با سطوح مختلف مغز‌زدایی(30، 20، 10، 5 و صفر درصد مغز) با شرایط پخت ثابت: دما 170 درجه سلسیوس، زمان پخت 15 دقیقه، قلیایی مصرفی 15درصد و 10:1 L:W= پخت گردید. تأثیر سطوح مختلف مغز بر قلیای فعال باقیمانده در لیکور سیاه، و ویژگی‌های خمیر و کاغذ حاصله مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با کاهش مغز در باگاس، قلیای فعال باقیمانده در لیکور سیاه افزایش یافته و ویژگی‌های خمیر کاغذ حاصل مانند عدد کاپا، بازده بعد از الک، میزان ریزه چوب، درجه روانی اولیه و زمان آبگیری بهبود می‌یابد. همچنین خواص مقاومتی کاغذ مانند مقاومت در برابر پارگی و مقاومت در برابر ترکیدن افزایش چشم گیری یافته است. بعلاوه، مقایسه این نتایج با شرایط خمیر و کاغذسازی کارخانه نشان داد که کارائی واحد مغز زدائی کارخانه بسیار پائین بوده بطوریکه اثر آن بصورت حضور بیشتر مغز و متعاقب آن مصرف مواد بیشتر در واحد خمیر سازی خود را نشان داده و خمیر و کاغذ حاصله از کیفیت مطلوبی برخوردار نمی باشد.fa_IR
dc.format.extent765
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.publisherGorgan University Of Agricultural Sciencesen_US
dc.relation.ispartofپژوهش‌های علوم و فناوری چوب و جنگلfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Wood and Forest Science and Technologyen_US
dc.subjectباگاسfa_IR
dc.subjectپیتfa_IR
dc.subjectپیت زدائیfa_IR
dc.subjectقلیای فعالfa_IR
dc.subjectخواص مقاومتیfa_IR
dc.subjectعلوم و فنآوری چوب و کاغذfa_IR
dc.titleاثر حذف مغز بر ویژگیهای خمیرسازی و کاغذ حاصل از باگاسfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته دانشگاه شهید بهشتیfa_IR
dc.contributor.departmentهیئت علمی دانشگاه شهید بهشتیfa_IR
dc.contributor.departmentهیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue4
dc.citation.spage167
dc.citation.epage186
nlai.contributor.orcid0000-0002-9503-0848


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد