مرور دوره 26, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
ارتباط برخی از خصوصیات درختی، توده جنگلی و فیزیوگرافی با میزان خشکیدگی بلوط ایرانی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2019-11-22)سابقه و هدف: در چند سال اخیر زاگرس بهعنوان بزرگترین اکوسیستم جنگلی کشور درگیر پدیده زوال شده است. زوال بلوط میتواند بهطور همزمان در مناطق جغرافیایی مختلف توسط عوامل تنش کاملاً متفاوت یا یکسان رخ دهد و منجر به مرگ ...
-
بررسی ویژگی های نوری و مقاومتی خمیرکاغذ سودای باگاس رنگبری شده با روش کاملا بدون کلر(TCF)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2019-11-22)سابقه و هدف: سالانه حدود 60000 تن کاغذ چاپ و تحریر در کارخانه پارس هفت تپه- اهواز و از باگاس تولید می شود. در این کارخانه خمیر سودای باگاس قبلا با توالی CEH و در حال حاضر با توالی EH( استخراج قلیایی(E) و هیپوکلریت(H)) ...
-
تاثیر هوازدگی تسریع شده بر مقاومت به سایش گونه های چوبی پوشش داده شده با روغن بزرک
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2019-11-22)سابقه و هدف: چوب ماده طبیعی است که در ساخت انواع سازههای چوبی مورد استفاده قرار میگیرد. سازههای چوبی در اثر قرارگیری در فضای باز، دچار هوازدگی و تخریب سطحی میشوند. با توجه به استفاده از چوب به عنوان مبلمان فضای باز، ...
-
تبیین الگوی مکانی گونه ی بلوط ایرانی (Quercus persica J.&.Sp.) در ناحیهی رویشی زاگرس با استفاده از آماره O-ring
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2019-11-22)سابقه و هدف: امروزه برای برنامهریزیهای مدیریتی و مطالعات بومشناختی اطلاع از نحوه پراکنش افراد جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و بدون داشتن اطلاعات مکانی و الگوی پراکنش افراد در جوامع، اجرای هر برنامهای با مشکل مواجه ...
-
پویایی عناصر غذایی در باران، تاجبارش و لاشریزه درختان ممرز در جنگلهای خزری شمال ایران (مطالعه موردی: جنگل شصت کلاته گرگان)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2019-11-22)سابقه و هدف: چرخه عناصر غذایی در جنگل، ارتباط تنگاتنگی به چرخه هیدرولوژیکی دارد زیرا آب به عنوان حلال اصلی و انتقال عناصر غذایی از تاج و لاشریزه به خاک میباشد. هدف از این پژوهش بررسی تغییرات ماهانه و سالانه سدیم، پتاسیم ...
-
تولید و ارزیابی نانو سلولز باکتریایی با استفاده از باکتری استوباکتر زایلینیوم
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2019-11-22)سابقه و هدف: نانوسلولز باکتریایی به علت ساختارهای میکروسکوپی مناسب، قابلیتهای بسیاری در مصارف خاص (مانند مصارف پزشکی و بهداشتی) دارد. این ماده در برخی از خواص مانند خلوص زیاد، بلورینگى و درجه پلیمریزاسیون با سلولز گیاهی ...
-
اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی نانوکاغذ تهیه شده از نانوفیبر سلولز و نانوفیبر کیتین
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2019-11-22)سابقه و هدف :در دو دهه اخیر، استقبال به استفاده از محصولات زیستی افزایش یافته است. این مطالعه با هدف بررسی اثرات پلاسمای سرد بر خواص فیزیکی و مکانیکی نانوفیلم های تهیه شده از هیدروژل سلولز چوبی و باکتریایی و کیتین انجام ...



