مرور دوره 11, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
-
اثرات برهمکنش عناصر فسفر و روی به برخی صفات سویا رقم ساری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین, 2015-02-20)فسفر و روی از عناصر غذایی ضروری برای گیاه بوده که میتواند اثرات متفاوتی در گیاهان داشته باشد. بهمنظور بررسی اثرات متقابل این عناصر بر سویا، آزمایشی گلدانی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار در سال زراعی ...
-
ارزیابی تاثیر کاربرد قارچکش هیپوکلریت سدیم بر ویژگیهای جوانهزنی گندم نان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین, 2015-02-20)در سالهای اخیر بیماریهای قارچی افزایش یافته و خسارت زیادی به محصـولات زراعی وارد کرد، بنابراین ضدعفـونی بذر بهعنوان یکی از راههای پیشگیری کننده و کاهش دهندهی آلودگی در زراعت گندم از اهمیت ویژهای برخوردار است. جهت ...
-
تاثیر شدت برگزدایی بر صفات کلروفیل، محتوای نسبی آب برگ و پایداری غشای سلولی و عملکرد دانه در سورگوم دانهای(Sorghum bicolor L.) تحت شرایط تنش خشکی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین, 2015-02-20)آزمایشی بهمنظور بررسی اثر تنش خشکی و برگزدایی بر گیاه سورگوم بهصورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار در مزرعه آموزشی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین انجام شد. تیمارها شامل تنش خشکی ...
-
تأثیر تراکم گیاهی و سوپرجاذب معدنی (زئولیت) بر خصوصیات مرفولوژیک ماش (Vigna radiate L.) رقم پرتو در منطقه ورامین
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین, 2015-02-20)بهمنظور بررسی تأثیر تراکم بوته و سوپرجاذب زئولیت بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوزیک ماش، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا در سال 1393-1392 ...



