نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T00:21:24Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T00:21:24Z
dc.date.available1399-07-09T00:21:24Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T00:21:24Z
dc.date.issued2013-09-23en_US
dc.date.issued1392-07-01fa_IR
dc.date.submitted2015-01-10en_US
dc.date.submitted1393-10-20fa_IR
dc.identifier.citation(1392). شوری زدایی آب برای کشاورزی: ضرورت، اهمیت و محدودیتها. مدیریت اراضی, 1(1), 17-31. doi: 10.22092/lmj.2013.100073fa_IR
dc.identifier.issn2345-6205
dc.identifier.issn2588-5391
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/lmj.2013.100073
dc.identifier.urihttps://lmj.areeo.ac.ir/article_100073.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/175552
dc.description.abstractامروزه کمبود منابع آب مناسب علی الخصوص در مناطق خشک و نیمه خشک مشکلات متعددی را ایجاد کرده است. اگر چه بیش از 70 درصد سطح کره زمین را آب فرا گرفته است اما شوری بالای منابع آب سبب شده است تا بشر با محدودیتی جدی در زمینه استفاده از این منابع مواجه شود. لذا امروزه شوری زدایی آب بیش از هر زمانی توجه همگان را به خود معطوف کرده است. در بین مصرف کنندگان آب در کشور، بخش کشاورزی با مصرف حدود 90 درصدی منابع آب کشور بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است اما متاسفانه در بسیاری از بخشهای کشور کمبود منابع آب مناسب کشاورزی هنوز احساس می شود. لذا در این مقاله سعی خواهد شد تا مختصری در مورد روشهای شوری زدایی موجود در دنیا توضیحاتی ارائه گردیده و در نهایت ضرورت، اهمیت و محدودیت کاربرد این روشها در کشور مورد بررسی قرار گیرد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات خاک و آبfa_IR
dc.relation.ispartofمدیریت اراضیfa_IR
dc.relation.ispartofLand Management Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/lmj.2013.100073
dc.titleشوری زدایی آب برای کشاورزی: ضرورت، اهمیت و محدودیتهاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی ترویجیfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue1
dc.citation.spage17
dc.citation.epage31


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد