دوره 1, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • نقش خاک در ناپایداری تولید زعفران پس از یک دوره کشت 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات خاک و آب, 2013-09-23)
    ایران با سطح زیرکشت بیش از 73 هزار هکتارزعفران، تولید 254 و صادرات بیش از 125 تن در سال مقام اول تولید دنیا را دارد. زراعت زعفران ایران اغلب در مناطق خشک و نیمه‌خشک به شیوه سنتی در اراضی کوچک و خورده مالکی انجام می‌شود. ...

  • مدلسازی تحویل حجمی آب شبکه های آبیاری در سامانه اطلاعات جغرافیایی 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات خاک و آب, 2013-09-23)
    محدودیت منابع آب به خاطر طبیعت خشک ایران، استفاده صحیح و برنامه ریزی برای هر قطره آب استحصال شده را امری واجب و ضروری می نماید. به منظور مدیریت بهینه اطلاعات و دسترسی آسان داده­های شبکه­های آبیاری و زهکشی، استفاده از اطلاعات ...

  • راهبردهای مدیریتی افزایش کارایی مصرف نیتروژن در کشاورزی 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات خاک و آب, 2013-09-23)
    استفاده از کودهای شیمیایی نیتروژنی سهم قابل توجهی در افزایش تولید جهانی غذا در پنجاه سال اخیر داشته است. با این وجود چالش های زیست محیطی و اقتصادی ناشی از مصرف این عنصر غذایی در کشاورزی لزوم توجه به کارایی مصرف آن را افزایش ...

  • مروری بر تحقیقات کاربرد کودهای دامی دراراضی کشاورزی ایران 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات خاک و آب, 2013-09-23)
    کودهای دامی از دو جنبه اهمیت دارند. اول جنبه بهداشتی آن برای دام و انسان و جنبه بکارگیری آنها یعنوان  سوخت و انرژی، غذای دام و کود حائز اهمیت می باشد. در گذشته به دلایل مختلف از جمله مدیریت توام کشت و کار با دامداری، محدود ...

  • کودهای زیستی محرک رشد گیاه در ایران: نقاط قوت و ضعف 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات خاک و آب, 2013-09-23)
    تا به امروز استفاده تجاری و کاربرد در مقیاس وسیع مایه­تلقیح­های افزاینده رشد گیاه در کشاورزی پیشرفت قابل ملاحظه­ای نداشته است. یکی از دلایل این مساله وجود گزارشهای متفاوت و تضاد بین نتایج آزمایشگاهی، گلخانه­ای و مزرعه­ای ...