دوره 1, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
نقش خاک در ناپایداری تولید زعفران پس از یک دوره کشت
(موسسه تحقیقات خاک و آب, 2013-09-23)ایران با سطح زیرکشت بیش از 73 هزار هکتارزعفران، تولید 254 و صادرات بیش از 125 تن در سال مقام اول تولید دنیا را دارد. زراعت زعفران ایران اغلب در مناطق خشک و نیمهخشک به شیوه سنتی در اراضی کوچک و خورده مالکی انجام میشود. ...
-
مدلسازی تحویل حجمی آب شبکه های آبیاری در سامانه اطلاعات جغرافیایی
(موسسه تحقیقات خاک و آب, 2013-09-23)محدودیت منابع آب به خاطر طبیعت خشک ایران، استفاده صحیح و برنامه ریزی برای هر قطره آب استحصال شده را امری واجب و ضروری می نماید. به منظور مدیریت بهینه اطلاعات و دسترسی آسان دادههای شبکههای آبیاری و زهکشی، استفاده از اطلاعات ...
-
راهبردهای مدیریتی افزایش کارایی مصرف نیتروژن در کشاورزی
(موسسه تحقیقات خاک و آب, 2013-09-23)استفاده از کودهای شیمیایی نیتروژنی سهم قابل توجهی در افزایش تولید جهانی غذا در پنجاه سال اخیر داشته است. با این وجود چالش های زیست محیطی و اقتصادی ناشی از مصرف این عنصر غذایی در کشاورزی لزوم توجه به کارایی مصرف آن را افزایش ...
-
مروری بر تحقیقات کاربرد کودهای دامی دراراضی کشاورزی ایران
(موسسه تحقیقات خاک و آب, 2013-09-23)کودهای دامی از دو جنبه اهمیت دارند. اول جنبه بهداشتی آن برای دام و انسان و جنبه بکارگیری آنها یعنوان سوخت و انرژی، غذای دام و کود حائز اهمیت می باشد. در گذشته به دلایل مختلف از جمله مدیریت توام کشت و کار با دامداری، محدود ...
-
کودهای زیستی محرک رشد گیاه در ایران: نقاط قوت و ضعف
(موسسه تحقیقات خاک و آب, 2013-09-23)تا به امروز استفاده تجاری و کاربرد در مقیاس وسیع مایهتلقیحهای افزاینده رشد گیاه در کشاورزی پیشرفت قابل ملاحظهای نداشته است. یکی از دلایل این مساله وجود گزارشهای متفاوت و تضاد بین نتایج آزمایشگاهی، گلخانهای و مزرعهای ...



