| dc.date.accessioned | 1399-07-08T16:36:49Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T16:36:49Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T16:36:49Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T16:36:49Z | |
| dc.date.issued | 2004-06-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1383-04-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-07-03 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-04-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1383). مطالعه میزان باقیمانده نیتریت در فرآورده های گوشتی عرضه شده در تهران در سال 1381. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 17(2), 60-65. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2423-5407 | |
| dc.identifier.issn | 2423-5415 | |
| dc.identifier.uri | https://vj.areeo.ac.ir/article_111648.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1670 | |
| dc.format.extent | 208 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Veterinary Researches & Biological Products | en_US |
| dc.title | مطالعه میزان باقیمانده نیتریت در فرآورده های گوشتی عرضه شده در تهران در سال 1381 | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله کامل | fa_IR |
| dc.citation.volume | 17 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 60 | |
| dc.citation.epage | 65 | |