دوره 1, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
برآورد انرژی مصرفی در سیستم زراعت چغندرقند در ایران مطالعه موردی: استان چهارمحال و بختیاری
(دانشگاه ارومیه, 2013-05-22)با توجه به محدود بودن منابع انرژی به خصوص منابع تجدیدناپذیر، اهمیت نحوه مصرف انرژی و بهرهوری انرژی به ویژه در بخش کشاورزی بر کسی پوشیده نیست. هدف از این تحقیق نیز بدست آوردن بهرهوری انرژی، انرژی نهاده (مصرفی) و انرژی ...
-
بررسی و تحلیل میزان برخی گازهای خروجی از تراکتورهای مسی فرگوسن 285 و رومانی 650 با استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس)
(دانشگاه ارومیه, 2013-05-22)تراکتورهای کشاورزی تاثیر قابل توجهی بر میزان آلودگی هوا در مناطق روستایی دارند. از آنجائیکه اندازه گیری گازهای خروجی از اگزوز در شرایط مزرعه کاری سخت و زمان بر بوده و نیاز به صرف هزینه بالایی دارد تحلیل و بررسی این گازها ...
-
تاثیر دما و رطوبت بر کیفیت رنگ خرمای رقم استعمران در طول سه ماه انبارمانی
(دانشگاه ارومیه, 2013-05-22)کاهش رطوبت خرما با دمای بالا و یا در مدت زمان طولانی باعث افت کیفیت محصول میشود. بنابراین لازم است محصول خرما سریع و با دمای پایین خشک شود. در مناطق مرطوب، میتوان با استفاده از سیستم جاذب رطوبت، در زمان کوتاهتری و با ...
-
ارزیابی داده های خروجی از حسگر اندازه گیر بلادرنگ رطوبت خاک با استفاده از شبکه عصبی
(دانشگاه ارومیه, 2013-05-22)محتوای رطوبتی خاک،یکی از مهمترین ویژگیهای فیزیکی تاثیر گذار بر تولیدات کشاورزی می باشد. استفاده از حسگرهای خازنی، روشی برای تخمین محتوای رطوبت خاک می باشد. در این روش، خاک به عنوان بخشی از دی الکتریک حسگر خازنی محسوب می ...
-
تاثیر زمان برداشت، رطوبت خاک و رقم بر صدمات مکانیکی و خصوصیات رئولوژیک سیب زمینی
(دانشگاه ارومیه, 2013-05-22)سیب زمینی پس از گندم، برنج و ذرت، مهمترین محصول زراعی جهان به شمار میآید. همواره بخش عمدهای از سیب زمینی در مراحل برداشت و پس از برداشت از بین میرود که مطالعه پارامترهای تاثیر گذار بر این صدمات میتواند در مدیریت کاهش ...
-
بررسی و مقایسه کارآیی برداشت ماشینی و دستی پنبه در دو رقم ساحل و ورامین
(دانشگاه ارومیه, 2013-05-22)زمانی پنبه بعنوان یک محصول استراتژیک با اسم طلای سفید شناخته شده بود و زمینهای حاصلخیز زیادی زیر کشت این محصول مهم میرفت. به موازات صنعتی شدن کشور و سیل مهاجرت کشاورزان به شهرها سطح زیر کشت پنبه کم و کمتر میشود و هر ...
-
بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن سیب با استفاده از امواج مایکروویو
(دانشگاه ارومیه, 2013-05-22)اهمیت بسیار زیاد سیب در ایران، ارزش افزوده قابل توجه آن پس از فرآوری و از طرفی بروز مشکلات تأمین انرژی جهت خشک کردن این محصول ارزشمند، باعث شده است تا در طی سالهای اخیر روشهای متعددی برای کاهش زمان و انرژی مصرفی در زمینه ...



