• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی
    • دوره 2, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی
    • دوره 2, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی اثر ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی عطرمایه‌های نعناع فلفلی و آویشن شیرازی بر روی اسینتو باکتر بومانی و استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی‌بیوتیک‌های مختلف

    (ندگان)پدیدآور
    ملایری, فردین علییزدان پور, زهرابندانی, حسینفاضلی نسب, بهمنسعیدی, سعیده
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    3.718 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف از این مطالعه بررسی اثر ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی نعناع فلفلی و آویشن شیرازی بر روی اسینتو باکتر بومانی و استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی‌بیوتیک‌های مختلف است. جدایه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و اسینتو باکتر بومانی از بیمارستان‌های شهرستان زابل جداسازی شد و عطرمایه گیاه آویشن شیرازی و نعناع فلفلی با دستگاه کلونجر به دست آمد. حداقل غلظت کشندگی و حداقل غلظت مهارکنندگی با روش میکرودایلوشن تعیین گردید. نتایج حاصل از بررسی نشان داد که کمترین غلظت مهارکنندگی عطرمایه نعناع فلفلی در برابر اسینتو باکتر بومانی و استافیلوکوکوس اورئوس برابر با 1.25 میلی‌گرم بر میلی‌لیتر بوده است. نتایج حاصل از مطالعه ما بر روی آویشن شیرازی نشان داد که کمترین غلظت عطرمایه آویشن در برابر اسینتو باکتر بومانی و استافیلوکوکوس اورئوس برابر با 25/1 و 31/0 میلی‌گرم بر میلی‌لیتر بوده است. نتایج نشان داد که عطرمایه نعناع فلفلی و آویشن شیرازی مهارکننده رشد باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اسینتو باکتر بوده است.
    کلید واژگان
    عطرمایه
    استافیلوکوکوس اورئوس
    اسینتو باکتر بومانی
    حداقل غلظت مهارکنندگی

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2020-02-20
    1398-12-01
    ناشر
    دانشگاه زابل
    University of Zabol
    سازمان پدید آورنده
    دانشکده پزشکی، گروه بیوشیمی، دانشگاه علوم پزشکی زابل
    کارشناسی ارشد میکروبیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی زابل
    دانشجوی دکتری علوم دام، دانشگاه ملی زابل
    گروه پژوهشی زراعت و اصلاح نباتات، پژوهشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
    پژوهشکده زیست‌فناوری کشاورزی، دانشگاه زابل

    شاپا
    2645-4491
    2676-5004
    URI
    https://dx.doi.org/10.35066/J040.2019.697
    http://nfvm.uoz.ac.ir/article_106288.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/159353

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب