نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمشاک, زهرهfa_IR
dc.contributor.authorیارمند, محمد سعیدfa_IR
dc.contributor.authorمجدر لنگرودی, علیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:38:47Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:38:47Z
dc.date.available1399-07-08T23:38:47Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:38:47Z
dc.date.issued2019-02-20en_US
dc.date.issued1397-12-01fa_IR
dc.date.submitted2019-02-10en_US
dc.date.submitted1397-11-21fa_IR
dc.identifier.citationمشاک, زهره, یارمند, محمد سعید, مجدر لنگرودی, علی. (1397). مقایسه خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت شترمرغ در کشتار سنتی و صنعتی. تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی, 1(2), 63-75. doi: 10.35066/J040.2018.960fa_IR
dc.identifier.issn2645-4491
dc.identifier.issn2676-5004
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.35066/J040.2018.960
dc.identifier.urihttp://nfvm.uoz.ac.ir/article_86836.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/159318
dc.description.abstractگوشت شترمرغ از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار بوده و علاوه بر پایین بودن میزان کلسترول و چربی، چربی‌های غیراشباع و امگا 3 در این گوشت نسبت به گوشت گاو و گوسفند بیشتر است. به دلیل کاهش سریع pH گوشت شترمرغ پس از کشتار (نسبت به گوشت‌ دام) و کاهش زمان نگهداری، خطر رشد میکروبی در این فراورده حائز اهمیت می‌باشد. در این مطالعه 20 قطعه شترمرغ سالم با شرایط سنی بین 10 الی 14 ماه که همگی در یک مزرعه پرورش یافته بودند، انتخاب شده و 10 قطعه به روش سنتی و 10 قطعه به صورت صنعتی کشتار شد. خصوصیات میکروبی (باکتری‌های هوازی مزوفیل و سایکروتروف، استافیلوکوکوس اورئوس، کلی‌فرم و اشریشیا کلی و سالمونلا) و شیمیایی (اندازه‌گیری میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) هر یک از نمونه‌ها اندازه‌گیری شد و نتایج به دست آمده به کمک آزمون آماری T مستقل بین دو گروه کشتار سنتی و کشتار صنعتی با هم مورد مقایسه قرار گرفت. با توجه به نتایج به دست آمده آزمونهای میکروبی در تمامی موارد در گروه کشتار سنتی به طور معنی‌داری بیشتر از گروه کشتار صنعتی می‌باشد (05/0>p). نتایج مربوطه به آزمون‌های شیمیایی بین دو گروه گوشت شترمرغ اختلاف معنی‌داری نداشت (05/0fa_IR
dc.format.extent2941
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه زابلfa_IR
dc.publisherUniversity of Zabolen_US
dc.relation.ispartofتازه ها در میکروب شناسی دامپزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofNew Findings in Veterinary Microbiologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.35066/J040.2018.960
dc.subjectآزمون‌های میکروبی و شیمیاییfa_IR
dc.subjectکشتار شترمرغfa_IR
dc.subjectکشتارگاه سنتی و صنعتیfa_IR
dc.titleمقایسه خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت شترمرغ در کشتار سنتی و صنعتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی کرجfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه تهران-کرجfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته گروه بهداشت و کنترل مواد غذائی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue2
dc.citation.spage63
dc.citation.epage75


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد