| dc.contributor.author | نجات بخش اصفهانی, علی | fa_IR |
| dc.contributor.author | ملک پور, مریم | fa_IR |
| dc.contributor.author | سلیمانی, مریم | fa_IR |
| dc.contributor.author | شاه نظری, علی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:34:46Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:34:46Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T23:34:46Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T23:34:46Z | |
| dc.date.issued | 2013-12-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1392-10-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-06-14 | en_US |
| dc.date.submitted | 1395-03-25 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | نجات بخش اصفهانی, علی, ملک پور, مریم, سلیمانی, مریم, شاه نظری, علی. (1392). مدل ارتقای جایگاه برند حلال. تحقیقات بازاریابی نوین, 3(3), 151-166. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2228-7744 | |
| dc.identifier.uri | http://nmrj.ui.ac.ir/article_17668.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/157957 | |
| dc.description.abstract | چکیده:
جهانی شدن اقتصاد باعث شده است که نیاز به آشنایی با دیدگاه اسلامی نسبت به تجارت به منظور درک عوامل شکل دهنده رفتارهای مشتریان مسلمان برای تجارت های جهان به یک ضرورت اجتناب ناپذیر تبدیل شود. هدف از تحقیق حاضر طراحی مدلی برای ارتقای جایگاه برند حلال در بازارهای جهانی می باشد. متغیرهای مهم تأثیر گذار بر برند حلال با استفاده از روش زمینه ای از ادبیات موضوع استخراج شده و مبنای روش دلفی قرار گرفت. در ادامه، پرسشنامه دلفی در اختیار 33 نفر از متخصصین حوزه برند حلال در کشور قرار گرفت. سپس مهمترین عوامل مؤثر برارتقای جایگاه برند حلال با استفاده از تحلیل عاملی و مدل معادلات ساختاری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تحلیل عاملی منجر به تقسیم بندی متغیرهای رفتاری و محتوایی در دو دسته تقاضامحور و عرضه محور گردید. مدل معادلات ساختاری، برازش مدل را تأیید نموده و مهمترین عوامل مؤثر بر جایگاه برند حلال را عوامل رفتاری تقاضا محور و عرضه محور و همچنین عوامل محتوایی عرضه محور معرفی نمود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 738 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه اصفهان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Isfahan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات بازاریابی نوین | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | New Marketing Research Journal | en_US |
| dc.subject | برند حلال | fa_IR |
| dc.subject | روش دلفی | fa_IR |
| dc.subject | بازار جهانی | fa_IR |
| dc.title | مدل ارتقای جایگاه برند حلال | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | دانشگاه پیام نور | fa_IR |
| dc.contributor.department | پژوهشگاه شاخص پژوه | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه پیام نور | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه پیام نور | fa_IR |
| dc.citation.volume | 3 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 151 | |
| dc.citation.epage | 166 | |