• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نوید نو
    • دوره 17, شماره 59
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نوید نو
    • دوره 17, شماره 59
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی مدیریت خدمات غذایی، مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در بیمارستانهای منتخب دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1390

    (ندگان)پدیدآور
    ابراهیم پور, حسینموسوی, سید محمد هادیحقیقی, هاجرمحمودیان, پیامحسینی, سیده الهه
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    384.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مقدمه: بخش تغذیه بیمارستان در زمره مهمترین بخش های یک بیمارستان است زیرا عملکرد و فعالیت این بخش تأثیر بسیار زیادی بر میزان رضایتمندی بیماران دارد.این مطالعه با هدف بررسی مدیریت خدمات غذایی، مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در بیمارستانهای منتخب دانشگاه علوم پزشکی تهران با استانداردهای مدون در وزارت بهداشتانجام گرفته است. روش بررسی:این مطالعه از نوع توصیفی-مقطعی است. جامعه مورد مطالعه 7 بیمارستان منتخب دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد. به منظور گردآوری داده ها چک لیست تایید شده معاونت درمان توسط پژوهشگر با روش مشاهده و مصاحبه تکمیل گردیده است. چک لیست دربردارنده 7 حیطه و 64 سوال است.جهت توصیف نتایج پژوهش از نرم افزار SPSS 16 استفاده شده است. یافته ها:نمره بدست آمده از وضعیت مدیریت خدمات غذایی، مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در بیمارستان های مورد مطالعه برابر با 0.82 است، که به طور کلی در وضعیت مطلوبی قرار دارد. همچنین نمرات بدست آمده از استانداردهای بررسی شده به ترتیب در مرکزقلب تهران 94/0، امیراعلم 87/0، مرکز طبی کودکان 86/0، سینا 85/0، دکتر شریعتی 82/0، امام خمینی 74/0 و انستیتو کانسر 67/0 می باشد. نتیجه گیری:وضعیت تغذیه، مدیریت خدمات غذایی، مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در بیمارستان های مورد پژوهش بیمارستان در وضعیت مطلوب قرار دارد با این وجود برای بهتر شدن وضعیت می توان با برگزاری برنامه های آموزشی برای کارکنان سطح دانش آنها را نسبت بهوظایف خود افزوده و سبب بهبود کیفیت عملکرد شد.
    کلید واژگان
    بیمارستان
    مدیریت خدمات غذایی
    استانداردهای تغذیه

    شماره نشریه
    59
    تاریخ نشر
    2015-01-21
    1393-11-01
    ناشر
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد
    Mashhad University of Medical Sciences
    سازمان پدید آورنده
    دانشیار مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی مشهد
    کارشناس ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، عضو هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهرا
    کارشناس ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی مشهد
    مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی مشهد
    دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی مشهد

    شاپا
    2645-5919
    2645-5927
    URI
    https://dx.doi.org/10.22038/nnj.2015.5623
    http://nnj.mums.ac.ir/article_5623.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/157676

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب