| dc.contributor.author | زارعی, ابوالفضل | fa_IR |
| dc.contributor.author | بمانی, سعید | fa_IR |
| dc.contributor.author | حسینی, سید عبداله | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:30:52Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:30:52Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T23:30:52Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T23:30:52Z | |
| dc.date.issued | 2012-08-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1391-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-07-21 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-04-30 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | زارعی, ابوالفضل, بمانی, سعید, حسینی, سید عبداله. (1391). تاثیر مصرف سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی برپاسخ ایمنی مرغان تخمگذار. دانش و پژوهش علوم دامی, 91(1), 11-18. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2228-7671 | |
| dc.identifier.uri | http://nrp.kiau.ac.ir/article_532251.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/156689 | |
| dc.format.extent | 843 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | دانش و پژوهش علوم دامی | fa_IR |
| dc.title | تاثیر مصرف سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی برپاسخ ایمنی مرغان تخمگذار | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | علمی پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR |
| dc.citation.volume | 91 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 11 | |
| dc.citation.epage | 18 | |