| dc.contributor.author | نوبخت, علی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:30:51Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:30:51Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T23:30:51Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T23:30:51Z | |
| dc.date.issued | 2013-12-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1392-10-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-07-07 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-04-16 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | نوبخت, علی. (1392). اثرات سطوح مختلف پودر یونجه بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی مرغهای تخمگذار مسن. دانش و پژوهش علوم دامی, 92(3), 59-70. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2228-7671 | |
| dc.identifier.uri | http://nrp.kiau.ac.ir/article_531775.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/156687 | |
| dc.format.extent | 333 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | دانش و پژوهش علوم دامی | fa_IR |
| dc.title | اثرات سطوح مختلف پودر یونجه بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی مرغهای تخمگذار مسن | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | علمی پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی دانشگاه ازاد اسلامی واحد مراغه | fa_IR |
| dc.citation.volume | 92 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 59 | |
| dc.citation.epage | 70 | |