مرور دوره 91, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله ذرت به جای دانه ذرت بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج, 2013-02-19)
-
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر و عصارهی آویشن شیرازی بر عملکرد، کیفیّت تخممرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون مرغهای تخمگذار
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج, 2013-02-19)
-
اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت و اسیدآمینه قابل هضم و کل، بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین در سویه های تجاری گوشتی راس 308 و آرین
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج, 2013-02-19)
-
برآورد مؤلفههای واریانس و کواریانس صفت رشد با استفاده ازمدل تابعیت تصادفی در گوسفند زندی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج, 2013-02-19)
-
بررسی تولید امولسیون مضاعف برای افزایش پایداری کرۀ کم چرب
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج, 2013-02-19)



