• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 11, شماره 42
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 11, شماره 42
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی

    (ندگان)پدیدآور
    اسمعیل رمجی, مهساصباغ پور لنگرودی, صبا
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    فنّاوری نانو، علم مواد بسیار کوچک است که نقش به سزایی در تولید و بسته بندی مواد غذایی دارد؛ هم چنین به عنوان خلّاقانه ترین روش مدرن با ارائه جدیدترین پیشرفت ها در صنعت بسته بندی مواد غذایی در راستای بهبود ویژگی های مکانیکی، ممانعتی و حرارتی بسته بندی ها، شناسایی میکروارگانیسم های بیماری زا و مولد فساد، افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی، کاهش ضایعات و هزینه ها، برطرف کردن مسائل زیست محیطی و هم چنین با معرفی بسته بندی های هوشمند، فعال و بهبود یافته با حفظ کیفیت مواد غذایی و جنبه های ایمنی آن نیز شناخته شده است؛ که درک عمومی جهت تحقق این پیشرفت های فنّاوری بسیار مهم خواهد بود. هم چنین با وجود مقدار اندکی از نانوذرّات، تغییر خصوصیات مواد بسته بندی بدون تغییر قابل توجّه در ویژگی های تراکم، شفافیت و فرآوری میسّر می باشد. بنابراین در این مقالة مروری تلاش می شود تا بر پیاده سازی فنّاوری نانو به عنوان ابزاری توانمند در توسعه بسته بندی های غذایی در جهت بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی متمرکز شود. امید است بتوان با بهره گیری از علم فنّاوری نانو، سیستم های بسته بندی کنونی مواد غذایی را اصلاح کرده و محصولاتی با کیفیت تغذیه ای مناسب تر و ایمن تر را روانه بازار جهانی نمود.
    کلید واژگان
    فنّاوری نانو
    بسته بندی مواد غذایی
    بسته بندی هوشمند
    بسته بندی فعال
    بسته بندی بهبود یافته

    شماره نشریه
    42
    تاریخ نشر
    2020-08-22
    1399-06-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، مازندران، ایران
    گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، سمنان، ایران.

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_205544.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155676

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب