• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 7, شماره 25
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 7, شماره 25
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن

    (ندگان)پدیدآور
    صنیعی نیامقدم, صالحهارومیه ای, عبدالرسولجودکی, عزت الله
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    جاذب­های اکسیژن به عنوان یکی از مهم­ترین و پرکاربردترین نوع بسته بندی­های  فعال در بسته­بندی مواد غذایی می­باشند که در پاسخ به نیاز مصرف­کنندگان با هدف عمر نگهداری بالا و کیفیت کنترل شده توسعه یافته­اند,می­توانند به طور مؤثری از حضور و اثرات سوء آن به مواد غذایی جلوگیری کنند. سطح بالای اکسیژن موجود در برخی از بسته­بندی­های مواد غذایی می­تواند باعث رشد حشرات و میکروب ­های هوازی، تغییرات نامطلوب عطر، طعم، رنگ و از دست رفتن مواد مغذّی گردد. بنابراین کاهش میزان اکسیژن در فضای فوقانی بسته­بندی، امری ضروری است. یک راه استفاده از روش اتمسفر اصلاح شده، بسته ­بندی تحت خلأ می­باشد، اما این روش­هانمی­توانند باقی­مانده اکسیژن را در بسته به­طور مناسبی حذف نمایند و حدود 1/0 تا 2 درصد اکسیژن باقی می­ماند، لذا استفاده از جاذب­های اکسیژن می­توانند میزان اکسیژن را به کمتر از 01/0 درصد کاهش دهند و در این مقدار نگه دارند.
    کلید واژگان
    جاذب اکسیژن
    بسته بندی
    مواد غذایی

    شماره نشریه
    25
    تاریخ نشر
    2016-05-21
    1395-03-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه اراک
    دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب
    دانشگاه اراک

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201411.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155662

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب