نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعرب, سیده معصومهfa_IR
dc.contributor.authorیوسفی اصلی, مجتبیfa_IR
dc.contributor.authorخورشیدیان, نسیمfa_IR
dc.contributor.authorفرهودی, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:27:48Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:27:48Z
dc.date.available1399-07-08T23:27:48Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:27:48Z
dc.date.issued2015-05-22en_US
dc.date.issued1394-03-01fa_IR
dc.date.submitted2015-07-26en_US
dc.date.submitted1394-05-04fa_IR
dc.identifier.citationعرب, سیده معصومه, یوسفی اصلی, مجتبی, خورشیدیان, نسیم, فرهودی, مهدی. (1394). تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 6(21)fa_IR
dc.identifier.issn2228-6675
dc.identifier.urihttps://packaging.ihu.ac.ir/article_201385.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155636
dc.description.abstractامروزه مصرف­کنندگان انتظار محصولات غذایی ایمن، حداقل فرآیند شده، بدون مواد افزودنی و با عمر ماندگاری بالا را دارند. در این راستا، استفاده از فرآیند فشار بالا روز به روز در حال افزایش است و بسته­بندی‎های مختلفی از نظر رفتار ساختاری و پایداری تحت فشار بالا مورد بررسی قرار گرفته‎اند. در اثر فرآیند فشار بالا تغییراتی مانند لایه لایه شدن ساختار، تغییر در ویژگی­های نفوذپذیری، تغییر خواص مکانیکی و تغییر در درجه بلورینگی و خواص حرارتی رخ می‎دهد و در برخی از موارد این تغییرات به گونه­ای است که بسته­بندی قابلیت استفاده در فرآیند فشار بالا را ندارد. بنابراین فرآیند HPP باید در بسته­بندی انعطاف­پذیر انجام شود تا بتواند فشار بالا را تحمل کرده و یکپارچگی خود را حفظ کند و در عین حال بتواند فشار را به ماده غذایی انتقال دهد و کم­ترین اثرات مخرب را بر ویژگی­های کاربردی پلیمرهای بسته­بندی داشته باشد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه جامع امام حسین (ع)fa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندیfa_IR
dc.subjectفرآیند فشار بالاfa_IR
dc.subjectویژگی مکانیکی و حرارتیfa_IR
dc.subjectنفوذپذیریfa_IR
dc.subjectبسته بندی مواد غذاییfa_IR
dc.titleتأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذاییfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentتهران ، شهرک غرب ، بلوار شهید فرحزادی ، خیابان شهید حافظی (ارغوان غربی ) پلاک 7fa_IR
dc.contributor.departmentشهرک غرب ، بلوار فرحزادی ، خیابان شهید حافظی (ارغوان غربی ) ، پلاک 46، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، دانشکده علوم تغذیخ و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، گروه آموزشی علوم و صنایع غذاییfa_IR
dc.contributor.departmentتهران- شهرک غرب- بلوار فرحزادی- خیابان ارغوان غربی- انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، صندوق پستی: 4741-19395 (کد پستی 1981619573 )، تلفکس: 22086347-021fa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue21


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد