• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 6, شماره 21
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 6, شماره 21
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی

    (ندگان)پدیدآور
    عرب, سیده معصومهیوسفی اصلی, مجتبیخورشیدیان, نسیمفرهودی, مهدی
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    امروزه مصرف­کنندگان انتظار محصولات غذایی ایمن، حداقل فرآیند شده، بدون مواد افزودنی و با عمر ماندگاری بالا را دارند. در این راستا، استفاده از فرآیند فشار بالا روز به روز در حال افزایش است و بسته­بندی‎های مختلفی از نظر رفتار ساختاری و پایداری تحت فشار بالا مورد بررسی قرار گرفته‎اند. در اثر فرآیند فشار بالا تغییراتی مانند لایه لایه شدن ساختار، تغییر در ویژگی­های نفوذپذیری، تغییر خواص مکانیکی و تغییر در درجه بلورینگی و خواص حرارتی رخ می‎دهد و در برخی از موارد این تغییرات به گونه­ای است که بسته­بندی قابلیت استفاده در فرآیند فشار بالا را ندارد. بنابراین فرآیند HPP باید در بسته­بندی انعطاف­پذیر انجام شود تا بتواند فشار بالا را تحمل کرده و یکپارچگی خود را حفظ کند و در عین حال بتواند فشار را به ماده غذایی انتقال دهد و کم­ترین اثرات مخرب را بر ویژگی­های کاربردی پلیمرهای بسته­بندی داشته باشد.
    کلید واژگان
    فرآیند فشار بالا
    ویژگی مکانیکی و حرارتی
    نفوذپذیری
    بسته بندی مواد غذایی

    شماره نشریه
    21
    تاریخ نشر
    2015-05-22
    1394-03-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    تهران ، شهرک غرب ، بلوار شهید فرحزادی ، خیابان شهید حافظی (ارغوان غربی ) پلاک 7
    شهرک غرب ، بلوار فرحزادی ، خیابان شهید حافظی (ارغوان غربی ) ، پلاک 46، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، دانشکده علوم تغذیخ و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی
    تهران- شهرک غرب- بلوار فرحزادی- خیابان ارغوان غربی- انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، صندوق پستی: 4741-19395 (کد پستی 1981619573 )، تلفکس: 22086347-021

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201385.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155636

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب