تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی
(ندگان)پدیدآور
عرب, سیده معصومهیوسفی اصلی, مجتبیخورشیدیان, نسیمفرهودی, مهدی
نوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
امروزه مصرفکنندگان انتظار محصولات غذایی ایمن، حداقل فرآیند شده، بدون مواد افزودنی و با عمر ماندگاری بالا را دارند. در این راستا، استفاده از فرآیند فشار بالا روز به روز در حال افزایش است و بستهبندیهای مختلفی از نظر رفتار ساختاری و پایداری تحت فشار بالا مورد بررسی قرار گرفتهاند. در اثر فرآیند فشار بالا تغییراتی مانند لایه لایه شدن ساختار، تغییر در ویژگیهای نفوذپذیری، تغییر خواص مکانیکی و تغییر در درجه بلورینگی و خواص حرارتی رخ میدهد و در برخی از موارد این تغییرات به گونهای است که بستهبندی قابلیت استفاده در فرآیند فشار بالا را ندارد. بنابراین فرآیند HPP باید در بستهبندی انعطافپذیر انجام شود تا بتواند فشار بالا را تحمل کرده و یکپارچگی خود را حفظ کند و در عین حال بتواند فشار را به ماده غذایی انتقال دهد و کمترین اثرات مخرب را بر ویژگیهای کاربردی پلیمرهای بستهبندی داشته باشد.
کلید واژگان
فرآیند فشار بالاویژگی مکانیکی و حرارتی
نفوذپذیری
بسته بندی مواد غذایی
شماره نشریه
21تاریخ نشر
2015-05-221394-03-01
ناشر
دانشگاه جامع امام حسین (ع)سازمان پدید آورنده
تهران ، شهرک غرب ، بلوار شهید فرحزادی ، خیابان شهید حافظی (ارغوان غربی ) پلاک 7شهرک غرب ، بلوار فرحزادی ، خیابان شهید حافظی (ارغوان غربی ) ، پلاک 46، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، دانشکده علوم تغذیخ و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی
تهران- شهرک غرب- بلوار فرحزادی- خیابان ارغوان غربی- انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، صندوق پستی: 4741-19395 (کد پستی 1981619573 )، تلفکس: 22086347-021



