روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده
(ندگان)پدیدآور
مهدویان مهر, حامدصداقت, ناصر
نوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
تقاضای روز افزون برای رژیم های غذایی سالم و ابداع راهکار مناسب به منظور کاهش ضایعات فراوان میوه ها و سبزیجات، نیاز به بسته بندی های مناسب جهت حفظ ارزش تغذیه ای و تازگی این محصولات را، از اهمیت خاصی برخوردار ساخته است. شایعترین عوامل افت کیفیت در میوه و سبزیجات تازه، واکنش های قهوه ای شدن، از دست رفتن آب سطحی، بد طعمی و فساد میکروبی است. به کارگیری روش های نوین بسته بندی می تواند تا حد زیادی سبب حفظ کیفیت محصول گردد. علی رغم پیشرفت هایی که تاکنون در زمینه بسته بندی برش های میوه و سبزیجات تازه انجام گرفته است، شرایط بهینه حفظ تازگی و ایمنی هنوز هم در دست بررسی می باشد. در این مقاله به معرفی سامانه های بسته بندی مختلف از جمله اتمسفر اصلاح شده، بسته بندی فعال، بسته بندی هوشمند، فیلم و پوشش های خوراکی که تاکنون برای برش های میوه و سبزیجات مورد استفاده قرار گرفته اند، پرداخته می شود.
کلید واژگان
تازگیبرش های میوه و سبزیجات
اتمسفر اصلاح شده(MAP)
فیلم و پوشش خوراکی
بسته بندی فعال و هوشمند
شماره نشریه
13تاریخ نشر
2013-05-221392-03-01
ناشر
دانشگاه جامع امام حسین (ع)سازمان پدید آورنده
دانشگاه فردوسی مشهددانشگاه فردوسی مشهد



