• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 4, شماره 13
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 4, شماره 13
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده

    (ندگان)پدیدآور
    مهدویان مهر, حامدصداقت, ناصر
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تقاضای روز افزون برای رژیم­ های غذایی سالم و ابداع راهکار مناسب به منظور کاهش ضایعات فراوان میوه ­ها و سبزیجات، نیاز به بسته ­بندی­ های مناسب جهت حفظ ارزش تغذیه­ ای و تازگی این محصولات را، از اهمیت خاصی برخوردار ساخته است. شایع­ترین عوامل افت کیفیت در میوه و سبزیجات تازه، واکنش­ های قهوه­ ای شدن، از دست رفتن آب سطحی، بد طعمی و فساد میکروبی است. به کارگیری روش­ های نوین بسته ­بندی  می ­تواند تا حد زیادی سبب حفظ کیفیت محصول گردد. علی­ رغم پیشرفت­ هایی که تاکنون در زمینه بسته­ بندی برش­ های میوه و سبزیجات تازه انجام گرفته است، شرایط بهینه حفظ تازگی و ایمنی هنوز هم در دست بررسی می­ باشد. در این مقاله به معرفی سامانه­ های بسته­ بندی مختلف از جمله اتمسفر اصلاح شده، بسته­ بندی فعال، بسته­ بندی هوشمند، فیلم و پوشش ­های خوراکی که تاکنون برای برش­ های میوه و سبزیجات مورد استفاده قرار گرفته ­اند، پرداخته می ­شود.
    کلید واژگان
    تازگی
    برش های میوه و سبزیجات
    اتمسفر اصلاح شده(MAP)
    فیلم و پوشش خوراکی
    بسته بندی فعال و هوشمند

    شماره نشریه
    13
    تاریخ نشر
    2013-05-22
    1392-03-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه فردوسی مشهد
    دانشگاه فردوسی مشهد

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201330.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155588

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب