• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 2, شماره 5
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 2, شماره 5
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بسته بندی نانو در گوشت

    (ندگان)پدیدآور
    امینی هرندی, سعیده
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    فنّاوری نانو در بسته­بندی غذا، یک پدیده در حال ظهور است که طی آن مواد بسته­بندی برای بهبود          ویژگی­های حفاظتی، ممانعت­کنندگی، مقاومت به حرارت و زیست تخریب­پذیری در مقایسه با پلیمرهای معمول دستکاری می­شوند. این مواد همچنین برای گسترش سطوح ضد­قارچی و ضد­میکروبی و نشان دادن تغیییرات ضد­میکروبی و بیوشیمیایی فعالیت می کنند. صنعت         بسته بندی غذا این پتانسیل را دارد که بیش ترین سهم بازار فنّاوری نانو را جذب کند. یکی از وظایف آن بهبود کیفیت و عمر نگه داری محصولات گوشتی از طریق ویژگی های ممانعت کنندگی و نوع اجزای در اندازه نانو (نانو کامپوزیت)(1) زیست فعال داخل یا روی فیلم می باشد. نانو­کامپوزیت یک نوع ماده جامد چند فازی است که با ذرّات در مقیاس نانو، فیبرها یا صفحات کوچک هستند که با ویژگی های مکانیکی و شیمیایی بهتری نسبت به کامپوزیت­های معمول تهیه می شوند. در این مقاله کاربردهای بسته بندی نانو در صنایع گوشت(شامل نانو کامپوزیت ها در بسته بندی، بسته بندی فعال و ضد میکروب، بسته بندی هوشمند و زبان الکترونیکی،  بسته بندی نانو و انتقال گازها، پوشش های خوراکی، بسته بندی زیست تخریب پذیر، بررسی ریسک ها و مخاطرات مربوط به بسته بندی نانو و بازار محصولات نانو) مورد بحث قرار می گیرد.
    کلید واژگان
    بسته بندی
    نانو
    گوشت و کامپوزیت

    شماره نشریه
    5
    تاریخ نشر
    2011-05-22
    1390-03-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201291.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155549

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب