• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 1, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 1, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    فنّاوری نانو در بسته‌بندی مواد غذایی

    (ندگان)پدیدآور
    مروجی, ابوالقاسممصطفوی, میثم
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    فنّاوری نانو یک فناوری توانمند در استفاده از ماهیت مواد در سطح اتم و مولکول می­باشد و بر روی خصوصیات، سنتز، تغییرات ساختار زنده و غیر زنده کمتر از 100 نانومتر متمرکز شده است. در صنایع غذایی، بسته­بندی یکی از عوامل مؤثر در حفظ کیفیت و امنیت غذا می­باشد و از آنجایی که استفاده از نانوکامپوزیت­ها در ساختار پلیمرهای بسته­بندی غذایی، موجب بهبود خواص نگهدارندگی پلیمرها می­شود و کارایی بالای نانوذرات و نانو لوله­ها زمینه استفاده پلیمرهای زیست­تجزیه­پذیر را در صنعت بسته­بندی مواد غذایی فراهم نموده ­است. اولین عرصه ارتباط فناوری نانو با صنایع غذایی، بسته­بندی مواد غذایی می­باشد. در این مقاله درباره­ی نقش فناوری نانو در صنایع غذایی و بسته­بندی مواد غذایی بحث می­شود.
    کلید واژگان
    فنّاوری نانو
    صنایع غذایی
    نانوذرّات و بسته بندی غذا

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2010-11-22
    1389-09-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201278.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155536

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب