• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 9, شماره 35
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 9, شماره 35
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مروری بر مواد و پوشش های داخلی قوطی های کنسرو جهت بسته بندی

    (ندگان)پدیدآور
    ثانی, راضیهزارع, میترا
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    تألیفی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    علم بسته­بندی در صنایع غذایی، دانش نگهداری مواد غذایی در بسته­بندی­هایی است که بتواند غذاها و یا نوشیدنی­ها را بدون تغییر در طعم، رنگ و همچنین عاری از هر گونه عامل بیماری­زا نگهداری کند. یکی از انواع بسته­بندی­های مطرح در این صنعت، بسته­بندی در قوطی فلزی است. برای ساخت این قوطی­ها از فلزات خاصی استفاده می­گردد. قوطی­های فلزی معمولاً با لایه­ای از ماده پلیمری پوشش داده می­شوند تا فلز تحت تأثیر غذا قرار نگیرد، زیرا مواد غذایی با قدرت اسیدی زیاد باعث پیشرفت خوردگی با بدنه فلزی می­شوند. خوردگی فلز می­تواند سبب نشت از قوطی و در نهایت گندیدگی، فساد غذا و یا نوشیدنی گردد. ایجاد پوشش پلیمری از واکنش­های خوردگی بین غذا و بدنه فلزی جلوگیری می­کند. مقاله حاضر، مروری است بر فلزات مطرح در صنعت بسته­بندی مربوط به قوطی­های کنسرو و همچنین پلیمرهایی که به عنوان پوشش بر روی فلز استفاده می­گردند.
    کلید واژگان
    قوطی کنسرو
    پوشش فلزی
    پوشش پلیمری

    شماره نشریه
    35
    تاریخ نشر
    2018-11-22
    1397-09-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    استادیار، گروه مهندسی مواد، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران
    مربی، گروه مهندسی پلیمر، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز،ایران

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_204313.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155474

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب