اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی
(ندگان)پدیدآور
صیامیان, اعظماجاق, سید مهدیعبدالهی, مهدی
نوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
تحقیق حاضر به منظور بررسی مقایسه تأثیرات افزودن مقادیر مختلف اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلمهای زیست تخریبپذیر کاپاکاراژینان- ژلاتین/ نانورس صورت پذیرفت. نانوکامپوزیت کاپاکاراژینان- ژلاتین/ نانورس با افزودن دو سطح 5/1و 2 درصد وزنی- وزنی (wt%) اسانس اسطوخودوس و اسانس پوست نارنج ماتریس پلیمری تهیه گردید. ویژگیهای فیزیکی (درصد رطوبت و حلالیت ، نفوذ پذیری و جذب آب)، ظاهری(رنگ، کدورت و انتقال نور)، مکانیکی شامل ( مقاومت کشش و ازدیاد طول در نقطه شکست) و ویژگی میکروبی فیلمها مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد، فیلم مرکـب کاپاکاراژینان-ژلاتین/ نانورس حاوی 5/1 درصد اسانس پوست نارنج بیشترین فعالیت ضدمیکروبی را داشته است. همچنین این فیلم واجد ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی قابل قبول و بهتری نسبت به سایر نانوکامپوزیتهای حاوی اسانس بوده است.
کلید واژگان
کاپاکاراژینانژلاتین ماهی
نانورس
اسانس پوست نارنج
اسانس اسطوخودوس
بسته بندی
شماره نشریه
26تاریخ نشر
2016-08-221395-06-01
ناشر
دانشگاه جامع امام حسین (ع)سازمان پدید آورنده
گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگانگروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشگاه تربیت مدرس، نور



