دوره 7, شماره 25

 

ارسال های اخیر

  • راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی 

    امام پور, مصطفی؛ پور زند, رضا (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-05-21)
    یکی از اصول بسته‏بندی پایدار و هدفمند در بسته ‏بندی مواد غذایی، جهت برآورده ساختن نیازهای مصرف­کننده، نقش شاخص­ های طراحی بسته در قابلیت به دست گرفتن آن می­باشد. بسته­بندی مواد غذایی از اهمیت ویژه­ای برای مصرف­کننده برخوردار ...

  • افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن 

    صنیعی نیامقدم, صالحه؛ ارومیه ای, عبدالرسول؛ جودکی, عزت الله (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-05-21)
    جاذب­های اکسیژن به عنوان یکی از مهم­ترین و پرکاربردترین نوع بسته بندی­های  فعال در بسته­بندی مواد غذایی می­باشند که در پاسخ به نیاز مصرف­کنندگان با هدف عمر نگهداری بالا و کیفیت کنترل شده توسعه یافته­اند,می­توانند به طور ...

  • بسته بندی مواد غذایی توسط بیوپلیمرهای با منشأ پروتئین گیاهی 

    شکرانه, نادیا؛ مقصودلو, یحیی؛ صباغ پور, سمیرا؛ حسن نیا, فرزانه (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-05-21)
    مدّت­های طولانی است که از پلیمرهای سنتزی مانند پلی­اتیلن ترفتالات، پلی­وینیل کلراید و پلی­اتیلن به عنوان مواد بسته­بندی استفاده می­شود که بازاری در حدود 12 میلیون تن در سال را به خود اختصاص می­دهد. مهم­ترین مشکل مواد ...

  • کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته 

    خورشیدیان, نسیم؛ فرهودی, مهدی؛ یوسفی اصلی, مجتبی؛ عرب, سیده معصومه (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-05-21)
    تولید فیلم­های خوراکی با ویژگی­های مکانیکی و نفوذ­پذیری مناسب، به عنوان یکی از فنّاوری­های بالقوه که می­تواند موجب کاهش از دست رفتن رطوبت، محدود نمودن جذب اکسیژن و کاهش مهاجرت لیپیدها در ماده غذایی شود، بسیار مورد توجّه ...

  • اهمیت شناسایی ترکیب الیاف در ارتقای ویژگی‌های کاغذهای بسته‌بندی 

    مهدوی, سعید (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-05-21)
    در سال‌های اخیر به دلایل اقتصادی- زیست‌محیطی استفاده از کاغذهای بازیافتی در ساخت انواع لاینر و کاغذ کنگره‌ای مورد استفاده برای کارتن‌های کنگره‌ای رو به افزایش بوده است. به علت نقش اساسی الیاف در ارتقای ویژگی‌های مورد نیاز ...

  • بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه 

    صحراگرد دهکردی, حبیب‌الله؛ افرا, الیاس (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-05-21)
    در سال ­های اخیر، نگرانی­های زیست محیطی برای افزایش مصرف مواد شیمیایی حاصل از مشتقات نفت برای  بسته ­بندی­های پلاستیکی افزایش پیدا کرده بنابراین لزوم استفاده از کاغذهای بسته ­بندی با مقاومت زیاد جهت نگهداری و افزایش ماندگاری ...

  • معرفی تولید برچسب در بسته بندی 

    خسروی, مجید (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-05-21)
    در یک تعریف تخصصی، برچسب یا برچسب به بخشی از محصولات چاپی در حوزه­های مختلف بسته­بندی، نشر، تبلیغات، تجاری، امنیتی و ... اطلاق می­شود که اطّلاعات محصول به­صورت مختصر و مفید با استفاده از متن و عناصر گرافیکی در آن­ها جا ...