مرور دوره 5, شماره 20 بر اساس عنوان

  • استفاده از روش الکتروشیمیایی(EC) برای تیمار پساب صنایع خمیر و کاغذ 

    جاوید, لاله؛ کشمیری زاد, الهام؛ جهان لتیباری, احمد؛ حافظی, بهنام (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-02-20)
    مصرف روزافزون آب و کمبود منابع آب تازه در دسترس، استفاده مجدّد از پساب در صنایع برای تأمین بخشی از آب مورد نیاز صنعت را به موضوعی           اجتناب­ناپذیر تبدیل کرده است.‏ تولید روز افزون محصولات کاغذی به خصوص مصرف روز افزون ...

  • نمادها و علائم در بسته بندی محصولات نظامی 

    صراف جوشقانی, حسن؛ قنبریان, حسین (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-02-20)
    علائم و نمادهای بسته­بندی در محصولات نظامی         به­عنوان یک ضرورت کلیدی در لجستیک برای مصرف بهتر این اقلام محسوب می­شود. در بسته­بندی نظامی با انتخاب روش بهتر و استفاده از استانداردها در نشانه­گذاری و علامت­گذاری، نتایج ...

  • ویژگی های طراحی بسته بندی های مواد غذایی 

    رهبری, مهشید؛ داوودی, مینا؛ حق زاد, معصومه (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-02-20)
    بسته­ بندی یکی از مهم­ترین بخش ­های صنایع غذایی می­باشد که با امنیت غذایی در ارتباط است و محافظی است که سلامت کالای محتوی خود را پس از تولید تا مرحله مصرف حفظ می ­نماید. بسته­بندی محصول تنها وسیله ارتباطی در فروشگاه است ...