دوره 5, شماره 20
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ویژگی های طراحی بسته بندی های مواد غذایی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-02-20)بسته بندی یکی از مهمترین بخش های صنایع غذایی میباشد که با امنیت غذایی در ارتباط است و محافظی است که سلامت کالای محتوی خود را پس از تولید تا مرحله مصرف حفظ می نماید. بستهبندی محصول تنها وسیله ارتباطی در فروشگاه است ...
-
استفاده از روش الکتروشیمیایی(EC) برای تیمار پساب صنایع خمیر و کاغذ
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-02-20)مصرف روزافزون آب و کمبود منابع آب تازه در دسترس، استفاده مجدّد از پساب در صنایع برای تأمین بخشی از آب مورد نیاز صنعت را به موضوعی اجتنابناپذیر تبدیل کرده است. تولید روز افزون محصولات کاغذی به خصوص مصرف روز افزون ...
-
نمادها و علائم در بسته بندی محصولات نظامی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-02-20)علائم و نمادهای بستهبندی در محصولات نظامی بهعنوان یک ضرورت کلیدی در لجستیک برای مصرف بهتر این اقلام محسوب میشود. در بستهبندی نظامی با انتخاب روش بهتر و استفاده از استانداردها در نشانهگذاری و علامتگذاری، نتایج ...



