دوره 4, شماره 14

 

ارسال های اخیر

  • اثر ماندگاری پوشش خوراکی متیل سلولز در مغز پسته در طول نگهداری 

    مصلحی, زینب؛ عراقی, مریم؛ مصلحی, مرضیه (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2013-08-23)
    پسته از محصولات ارزشمند صادرات ایران می­ باشد که در چند سال اخیر به علت آلوده بودن به سم آفلاتوکسین صادرات آن دچار خدشه شده است. هدف اصلی این پژوهش، بررسی اثر پوشش­ دهی پسته با هیدروکلوئید متیل­ سلولز بر میزان آفلاتوکسین ...

  • ویژگی جوهر‌های چاپ برای بسته بندی مواد غذایی 

    مهدوی, سعید (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2013-08-23)
    برای بسته‌بندی مواد غذایی از مواد مختلفی مثل کاغذ، مقوا، انواع پلاستیک‌ها، فیلم‌های پلی­مری و فلزات استفاده می‌شود. بنابراین برای چاپ روی هر یک از این مواد، باید فرمولاسیون و ترکیب جوهر با توجّه به روش چاپ متفاوت باشد. در ...

  • معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی 

    امام پور, مصطفی؛ هاشمی طباطبایی, رامین؛ حسینی شرقی, سید عبدالله (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2013-08-23)
    در سال­ های اخیر روش­های جدید فراوری مواد غذایی به شدّت مورد توجّه قرار گرفته­ اند و از آن جایی که شماری از این فنّاوری ­ها ممکن است نیازمند فراوری غذاها در داخل بسته­بندی خود باشند، شناخت واکنش­ ها و تعاملات مابین بسته و ...

  • اهمیت فرآیند جوهرزدایی در کاغذهای بسته‌بندی 

    مهری, الهه؛ قاسمیان, علی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2013-08-23)
    کاغذهای بازیافتی یکی از عمده ­ترین منابع مواد اولیه سلولزی برای صنعت خمیر و کاغذ هستند و استفاده از الیاف بازیافتی در سراسر جهان در حال افزایش است. اساساً فرآیندهای بازیافت کاغذ شامل روند عمومی  جمع ­آوری کاغذهای قابل ...

  • نشانه گذاری و رنگ بندی در پوشش و بسته بندی مهمات توپخانه ای 

    صراف جوشقانی, حسن؛ جزایری, سید مصطفی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2013-08-23)
    مدیریت نوین بسته­بندی و نشانه­گذاری اقلام نظامی به دنبال استفاده بهتر و مناسب تر از استانداردهای موجود، جهت کسب دانش، به­کارگیری و بهینه کاوی بسته­بندی و پوشش­های موجود است که این مهم، نیازمند در اختیار داشتن اطّلاعات لازم ...