دوره 4, شماره 14
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر ماندگاری پوشش خوراکی متیل سلولز در مغز پسته در طول نگهداری
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2013-08-23)پسته از محصولات ارزشمند صادرات ایران می باشد که در چند سال اخیر به علت آلوده بودن به سم آفلاتوکسین صادرات آن دچار خدشه شده است. هدف اصلی این پژوهش، بررسی اثر پوشش دهی پسته با هیدروکلوئید متیل سلولز بر میزان آفلاتوکسین ...
-
ویژگی جوهرهای چاپ برای بسته بندی مواد غذایی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2013-08-23)برای بستهبندی مواد غذایی از مواد مختلفی مثل کاغذ، مقوا، انواع پلاستیکها، فیلمهای پلیمری و فلزات استفاده میشود. بنابراین برای چاپ روی هر یک از این مواد، باید فرمولاسیون و ترکیب جوهر با توجّه به روش چاپ متفاوت باشد. در ...
-
معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2013-08-23)در سال های اخیر روشهای جدید فراوری مواد غذایی به شدّت مورد توجّه قرار گرفته اند و از آن جایی که شماری از این فنّاوری ها ممکن است نیازمند فراوری غذاها در داخل بستهبندی خود باشند، شناخت واکنش ها و تعاملات مابین بسته و ...
-
اهمیت فرآیند جوهرزدایی در کاغذهای بستهبندی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2013-08-23)کاغذهای بازیافتی یکی از عمده ترین منابع مواد اولیه سلولزی برای صنعت خمیر و کاغذ هستند و استفاده از الیاف بازیافتی در سراسر جهان در حال افزایش است. اساساً فرآیندهای بازیافت کاغذ شامل روند عمومی جمع آوری کاغذهای قابل ...
-
نشانه گذاری و رنگ بندی در پوشش و بسته بندی مهمات توپخانه ای
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2013-08-23)مدیریت نوین بستهبندی و نشانهگذاری اقلام نظامی به دنبال استفاده بهتر و مناسب تر از استانداردهای موجود، جهت کسب دانش، بهکارگیری و بهینه کاوی بستهبندی و پوششهای موجود است که این مهم، نیازمند در اختیار داشتن اطّلاعات لازم ...



