دوره 10, شماره 39
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-11-22)این مطالعه به منظور بررسی استفاده از فیلمنانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته
-
مروری بر ویژگیهای نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی فعال مواد غذایی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-11-22)در طی سالهای اخیر، تمایل به گسترش و توسعه بستهبندیهای نوین در صنایع غذایی بسیار مورد توجّه قرار گرفته ...
-
بررسی تأثیر عناصر بستهبندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-11-22)در این پژوهش، تأثیر عناصر بستهبندی مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان با نقش ...
-
جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بستهبندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-11-22)استفاده از سامانههای ذخیره و انتقال انرژی گرمای نهان با استفاده از مواد تغییر فازدهنده راه
-
روند استفاده از پالت های چوبی در سامانه های حمل و نقل کشورهای توسعه یافته
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-11-22)بسته بندیهای چوبی را می توان به انواع پالت، پالت جعبه، جعبه، جعبه کابل، بسته بندی سبک وزن برای میوهها و سبزیجات، بشکه، ...
-
طراحی بستهبندی فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-11-22)با پیشرفت دانش و فنّاوری، صنعت بستهبندی مواد غذایی در حال تکامل است. فرآیند الکتروریسی روشی کاربردی، ساده و ارزان است و به عنوان یکی از بهترین روشهای تولید الیاف (در محدوده نانومتر تا ...



