دوره 10, شماره 37
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی اثر بستهبندی اتمسفر اصلاحشده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت فرنگی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-05-22)هدف از این پژوهش، بررسی اثر استفاده ترکیبی از پوشش دهی با استفاده از صمغ تراوشی از درخت زردآلو با غلظت های مختلف (0، 5، 10 و 15 درصد) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با غلظت های اکسیژن مختلف (4، 12 و 21 درصد) بر ویژگی های ...
-
بررسی ویژگی های طراحی بسته بندی چای ها و دمنوش های گیاهی یک شرکت ایرانی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-05-22)در این بررسی به وضوح قابل مشاهده است که بسته بندی انواع چای ایرانی در اکثر موارد فاقد خلاقیت، استاندارد و روش های گرافیکی به روز و مورد تقاضای بازار در ایران و بازارهای صادراتی است، بنابراین برای بهبود صنعت بسته بندی ایران، ...
-
ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-05-22)قطعات ماهیچه با استخوان در محلول حاوی 5 گرم پودر آلژینات سدیم، 45 گرم مالتودکسترین و 20 گرم گلیسرول غوطهور گردید تا تمام سطح آن با فیلم پوشیده شود. سپس آن را از محلول خارج کرده و اجازه داده شد تا محلول اضافی از آن جدا ...
-
طراحیِ پیامهای بصری زیستمحیطی در بستهبندی کالاهای مصرفی در پرتو اصول گرافولوژی فرهنگی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-05-22)طراحی بستهبندی تدبیر نهایی تولیدکنندگان کالاهای مصرفی است تا به یاری طراحان گرافیک بتوانند پیام برتری و بشردوستانۀ کالای خود را بر کالاهای رقیب به مصرفکنندگان نشان دهند و تا حد امکان بر انتخاب و فرهنگ آنان تأثیر ...
-
چالش ها و راهبردهای توسعه صنعت کارتن سازی ایران
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-05-22)توسعه و پیشرفت صنعت بستهبندی از الزامات تعالی صنعتی هر مملکتی محسوب میشود. در این میان، صنایع کارتنسازی همواره جایگاه ممتازی را به خود اختصاص داده است. متأسفانه ...



