دوره 9, شماره 36
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
خوردگی در بسته بندی های فلزی مواد غذایی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-02-20)واژه خوردگی معمولاً به تشکیل زنگ و یا اکسید شدن سطح فلز اطلاق میشود. خوردگی در قوطیهای کنسرو به وسیله حل شدن فلز قوطی در مواد غذایی صورت میگیرد. مواد غذایی شامل ترکیباتی مانند ...
-
کاربرد پوشش دهی با صمغ به دانه حاوی عصاره دارچین در انبارداری میوه خرمالو
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-02-20)هدف از این تحقیق بررسی تأثیر پوشش خوراکی صمغ "به دانه" ...
-
بررسی امکان استفاده از بنتونیت به عنوان کمک نگهدارنده پرکننده در کاغذهای چاپ و تحریرکاغذسازی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-02-20)یکی از روش های مدیریت مواد و کاهش هزینهها در صنعت کاغذسازی، تلاش برای ماندگاری بیشتر اجزای ریز خمیرکاغذ مانند نرمه های الیاف، مواد افزودنی معدنی(پرکننده ها) است. این تحقیق به منظور جایگزینی ...
-
پیشبینی ویسکوزیتة چسبهای مایع پایه پلیکلروپرن مورد استفاده در انواع صنایع بستهبندی با استفاده از مدل تئوری وگل
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2019-02-20)چسب های مایع پلیکلروپرنی در صنایع بسته بندی کاربرد وسیعی دارند. از این گونه چسب های مایع جهت اتصال انواع کارتن و کارتن پلاست، جعبه های چوبی و مقوایی استفاده های گستردهای می شود و ضمن اینکه قیمت تمام شده این ...



