مرور دوره 32, شماره 04 بر اساس تاریخ انتشار

  • ارزیابی عملکرد کمی و کیفی ذرت دانه‌ای (Zea mays L.) در واکنش به محلول‌پاشی عناصر ریزمغذی در شرایط تنش کم آبی 

    حلیمیان, اسماعیل؛ مجدم, مانی؛ دروگر, نازلی (مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضویAgricultural Research and Natural Resources Center of Khorasan Razavi, 2020-02-20)
    به منظور بررسی عملکرد کمی و کیفی دانه ذرت رقم سینگل کراس 704 در واکنش به محلول‌پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی در شرایط تنش کم آبی، آزمایشی در سال زراعی 1395 در شهرستان اهواز به صورت کرت‌های یک بار خرد شده در قالب طرح بلوک‌های ...

  • اثر تغییرات اقلیمی بر تولید بخش کشاورزی ایران: مطالعه موردی محصول گندم 

    کیانی, سروش؛ شهرکی, جواد؛ اکبری, احمد؛ سردارشهرکی, علی (مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضویAgricultural Research and Natural Resources Center of Khorasan Razavi, 2020-02-20)
    کشاورزی یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصاد ایران بوده که باتوجه به تداوم تغییرات اقلیم و موقعیت جغرافیای خشک و نیمه خشک ایران اثرات منفی بسیاری از این تغییرات دیده و می‌تواند به خود ببیند. در این پژوهش با تفکیک اثرات مختلف ...

  • تاثیر منابع نیتروژن زیستی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت(Zea mays L.) 

    مرعشی, سیدکیوان؛ شامرادی, فلورا (مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضویAgricultural Research and Natural Resources Center of Khorasan Razavi, 2020-02-20)
    به منظور بررسی تاثیر منابع نیتروژن زیستی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت، آزمایشی بصورت کرت‌های یک بار خرد شده در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در تابستان 1395 در منطقه اهواز اجرا شد. تیمارهای ...

  • اثر منابع مختلف کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی و شاخص‌های فیزیولوژیک توتون گرمخانه‌ای در شرایط دیم و آبی 

    دستان, سلمان؛ احمدی, مجتبی؛ عجم نوروزی, حسین؛ لطیفی, ناصر (مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضویAgricultural Research and Natural Resources Center of Khorasan Razavi, 2020-02-20)
    استفاده از کودهای شیمیایی در بوم‌نظام‌های زراعی نه تنها باعث تخریب ساختار فیزیکی، شیمیایی و زیستی خاک می‌شود، بلکه کیفیت محصول را نیز به شدت تحت تأثیر قرار داده و دارای اثرات سوء زیست‌محیطی نیز است. از این‌رو، این تحقیق ...

  • اثرترکیبات‌آلی، نانوذرات آهن و روی و اثرات متقابل آنها بر عملکرد و جذب عناصرغذایی درگوجه-فرنگی 

    جواهری, سعید؛ آستارایی, علیرضا؛ خراسانی, رضا؛ ذبیحی, حمیدرضا؛ امامی, حجت (مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضویAgricultural Research and Natural Resources Center of Khorasan Razavi, 2020-02-20)
    چچکیده به‌منظور بررسی اثرات نانواکسید آهن، نانو اکسید روی، ترکیبات آلی ورمی‌کمپوست و اسیدهیومیک برعملکرد و جذب برخی از عناصرغذایی در گوجه‌فرنگی، آزمایشی به‌ صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی انجام شد. ...

  • بررسی واکنش برخی ژنوتیپ های کلزا به تنش خشکی 

    زارعی سیاه بیدی, اسداله؛ رضایی زاد, عباس (مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضویAgricultural Research and Natural Resources Center of Khorasan Razavi, 2020-02-20)
    به‌منظور شناسایی ارقام متحمل به خشکی آخر فصل تعداد 13 ژنوتیپ کلزا شامل کرج1، کرج2، کرج3، طلایه، زرفام، اوکاپی، لیکورد، اس.ال.ام.046، مودنا، دابل یو. پی.ان.5 ، اپرا، دابل یو. پی.ان.2 و جی.کا.اچ.305 به‌صورت دو آزمایش جداگانه ...