مرور دوره 1, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
ارزیابی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی ژنوتیپهای پنبه با هدف گزینش زودرسی
(موسسه تحقیقات پنبه کشورCotton Research Institute of Iran, 2013-05-22)در این تحقیق، تعداد 25 ژنوتیپ مختلف پنبه در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در دو ایستگاه تحقیقاتی پنبه کشور مورد مقایسه قرار گرفتند تا علاوه بر مطالعه صفات موثر در زودرسی، غربال ژنتیکی گردیده و در صورت دارا بودن ...
-
بررسی آفات ارقام پنبه متحمل به خشکی در منطقه کاشمر
(موسسه تحقیقات پنبه کشورCotton Research Institute of Iran, 2013-05-22)پنبه یکی از محصولات خشک و نیمه خشک ایران است که نیاز آبی زیادی دارد. با توجه به محدودیت منابع آب در ایران، ضرورت دارد روشهایی اتخاذ گردد تا با مصرف آب کمتر محصول قابل قبولی تولید شود. یکی از راههای نیل به این اهداف استفاده ...
-
بررسی فونستیک زنجرکهای خانواده Cicadellidae در مزارع پنبه استان گلستان
(موسسه تحقیقات پنبه کشورCotton Research Institute of Iran, 2013-05-22)زنجرکها از شیره گیاهی تغذیه میکنند. آنها علاوه بر تضعیف گیاه میزبان، در انتقال بیماریهای مهم ویروسی (توسط بعضی گونهها) نقش دارند. زنجرکهای خانواده Cicadellidae حشراتی کوچک به طول 2-7 میلیمتر بوده و دارای اشکال و ...
-
بررسی و تعیین سمپاش مناسب جهت افزایش کارآیی سموم در مبارزه با آفات مکنده پنبه
(موسسه تحقیقات پنبه کشورCotton Research Institute of Iran, 2013-05-22)هر ساله آفات پنبه باعث خسارت به این محصول شده و در صورت عدم مبارزه میتوانند سبب نابودی تمام محصول شوند. از سمپاشهای مزرعهای برای پخش مواد شیمیایی به منظور کنترل انواع مختلف حشرات، عوامل بیماریزای گیاهی و حذف علفهای هرز ...
-
تعیین دور و عمق مناسب آب آبیاری در کشت دوم پنبه
(موسسه تحقیقات پنبه کشورCotton Research Institute of Iran, 2013-05-22)بهمنظور تعیین دور و عمق مناسب آب آبیاری پنبه در کشت دوم پس از کلزا، آزمایشی طی سالهای 1385 و 1386 در ایستگاه تحقیقات پنبههاشم آباد گرگان در خاکی با بافت لومی رسی سیلتی انجام شد. طرح آزمایشی بهصورت کرتهای دو بار خرد ...
-
تنوع ژنتیکی برای جذب سدیم و پتاسیم و غلظت پرولین و قندهای محلول در گونههای زراعی پنبه (Gossypium sp.) تحت شرایط تنش شوری
(موسسه تحقیقات پنبه کشورCotton Research Institute of Iran, 2013-05-22)پنبه بهعنوان دومین محصول متحمل به شوری بعد از جو مطرح است، در جنس Gossypium گونههای دیپلوئید با توجه به منشاء شان تحمل بیشتری نسبت به شوری دارند. بهمنظور بررسی تنوع ژنتیکی تحمل به شوری در گونههای مختلف زراعی ...



