| dc.contributor.author | احمدی پور, صمیرا | fa_IR |
| dc.contributor.author | ارجی, عیسی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T22:54:01Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T22:54:01Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T22:54:01Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T22:54:01Z | |
| dc.date.issued | 2012-05-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1391-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2010-09-05 | en_US |
| dc.date.submitted | 1389-06-14 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | احمدی پور, صمیرا, ارجی, عیسی. (1391). بررسی سازگاری درختان زیتون ارقام زرد و روغنی در مناطق مختلف استان کرمانشاه. تولیدات گیاهی, 35(1), 103-115. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2588-543X | |
| dc.identifier.issn | 2588-5979 | |
| dc.identifier.uri | http://plantproduction.scu.ac.ir/article_12158.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/142663 | |
| dc.description.abstract | <strong>به منظور بررسی سازگاری ارقام زیتون زرد و روغنی کشت شده در باغهای استان کرمانشاه آزمایشی در چهار منطقه گیلانغرب، قصرشیرین، جوانمیری و ایستگاه تحقیقات زیتون دالاهو به اجرا در آمد. در هر منطقه یک باغ و در هر باغ تعداد 15 اصله درخت از هر رقم به عنوان سه تکرار 5 تایی استفاده شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که درختان دو رقم تفاوت معنی داری از لحاظ خصوصیات فنولوژیکی و میوه داشتند. زمان ظهور خوشه</strong><strong>های گل، باز شدن گل و مرحله تمام گل در مناطق مختلف متفاوت بود. تعداد گل در گل آذین، درصد گل کامل، درصد تشکیل میوه، وزن میوه و هسته، وزن تر و خشک گوشت و نسبت وزن گوشت به هسته بسته به منطقه در بین ارقام دارای تفاوت معنی داری بود. درصد روغن بر حسب ماده خشک و تر در ارقام برای مناطق مختلف متفاوت بود بهطوریکه هر دو رقم در منطقه جوانمیری بالاترین درصد روغن و در منطقه قصرشیرین کم ترین درصد روغن داشتند. میزان عملکرد بسته به رقم برای مناطق متفاوت بود به طوری که رقم زرد با عملکرد 4077 کیلوگرم در هکتار در منطقه جوانمیری بیش ترین و رقم روغنی با 1546 کیلوگرم در هکتار در منطقه قصرشیرین کم ترین میزان عملکرد را داشت؛ لذا می</strong><strong>توان نتیجه گرفت منطقه جوانمیری با ارتفاع بالای 1000 متر از سطح دریا مناسبترین منطقه و قصرشیرین با ارتفاع حدود 300 متر از سطح دریا نامناسبترین منطقه برای توسعه کشت زیتون بود. همچنین کاشت رقم زرد در ارتفاعات بالای 1000 متر توصیه می</strong><strong>گردد. </strong> | fa_IR |
| dc.format.extent | 201 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزی | fa_IR |
| dc.publisher | Shahid Chamran University of Ahvaz, Iran | en_US |
| dc.relation.ispartof | تولیدات گیاهی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Plant Productions
(Agronomy, Breeding and Horticulture) | en_US |
| dc.subject | زیتون (Olea europea L.) | fa_IR |
| dc.subject | رقم زرد و روغنی | fa_IR |
| dc.subject | سازگاری | fa_IR |
| dc.subject | کرمانشاه | fa_IR |
| dc.title | بررسی سازگاری درختان زیتون ارقام زرد و روغنی در مناطق مختلف استان کرمانشاه | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | علمی - پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی ارشد سابق علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه | fa_IR |
| dc.citation.volume | 35 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 103 | |
| dc.citation.epage | 115 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0002-6188-1724 | |