نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدی پور, صمیراfa_IR
dc.contributor.authorارجی, عیسیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T22:54:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T22:54:01Z
dc.date.available1399-07-08T22:54:01Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T22:54:01Z
dc.date.issued2012-05-21en_US
dc.date.issued1391-03-01fa_IR
dc.date.submitted2010-09-05en_US
dc.date.submitted1389-06-14fa_IR
dc.identifier.citationاحمدی پور, صمیرا, ارجی, عیسی. (1391). بررسی سازگاری درختان زیتون ارقام زرد و روغنی در مناطق مختلف استان کرمانشاه. تولیدات گیاهی, 35(1), 103-115.fa_IR
dc.identifier.issn2588-543X
dc.identifier.issn2588-5979
dc.identifier.urihttp://plantproduction.scu.ac.ir/article_12158.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/142663
dc.description.abstract<strong>به منظور بررسی سازگاری ارقام زیتون زرد و روغنی کشت شده در باغ­های استان کرمانشاه آزمایشی در چهار منطقه گیلانغرب، قصرشیرین، جوانمیری و ایستگاه تحقیقات زیتون دالاهو به اجرا در آمد. در هر منطقه یک باغ و در هر باغ تعداد 15 اصله درخت از هر رقم به عنوان سه تکرار 5 تایی استفاده شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که درختان دو رقم تفاوت معنی داری از لحاظ خصوصیات فنولوژیکی و میوه داشتند. زمان ظهور خوشه</strong><strong>های گل، باز شدن گل و مرحله تمام گل در مناطق مختلف متفاوت بود. تعداد گل در گل آذین، درصد گل کامل، درصد تشکیل میوه، وزن میوه و هسته، وزن تر و خشک گوشت و نسبت وزن گوشت به هسته بسته به منطقه در بین ارقام دارای  تفاوت معنی داری بود. درصد روغن بر حسب ماده خشک و تر در ارقام برای مناطق مختلف متفاوت بود به­طوری­که هر دو رقم در منطقه جوانمیری بالاترین درصد روغن و در منطقه قصرشیرین کم ترین درصد روغن داشتند. میزان عملکرد بسته به رقم برای مناطق متفاوت بود به طوری که رقم زرد با عملکرد 4077 کیلوگرم در هکتار در منطقه جوانمیری بیش ترین و رقم روغنی با 1546 کیلوگرم در هکتار در منطقه قصرشیرین کم ترین میزان عملکرد را داشت؛ لذا می</strong><strong>توان نتیجه گرفت منطقه جوانمیری با ارتفاع بالای 1000 متر از سطح دریا مناسبترین منطقه و قصرشیرین با ارتفاع حدود 300 متر از سطح دریا نامناسبترین منطقه برای توسعه کشت زیتون بود. همچنین کاشت رقم زرد در ارتفاعات بالای 1000 متر توصیه می</strong><strong>گردد. </strong>fa_IR
dc.format.extent201
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیfa_IR
dc.publisherShahid Chamran University of Ahvaz, Iranen_US
dc.relation.ispartofتولیدات گیاهیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Plant Productions (Agronomy, Breeding and Horticulture)en_US
dc.subjectزیتون (Olea europea L.)fa_IR
dc.subjectرقم زرد و روغنیfa_IR
dc.subjectسازگاریfa_IR
dc.subjectکرمانشاهfa_IR
dc.titleبررسی سازگاری درختان زیتون ارقام زرد و روغنی در مناطق مختلف استان کرمانشاهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی - پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد سابق علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاهfa_IR
dc.citation.volume35
dc.citation.issue1
dc.citation.spage103
dc.citation.epage115
nlai.contributor.orcid0000-0002-6188-1724


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد